Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Lengyel házi döntő az EES-n!

eSports 2014. január 25. Gabu 0 hozzászólás 2476 olvasás

Lengyel házi döntő az EES-n!

Az ESL Euro Series az ESL és a RaidCall közös kooperációjábal létrejött elit kupasorozat, ami a FIFA14-s téli szezonban 2on2 játékmódban került megrendezésre, 1500 euró összdíjazással.

Négy selejtezőn volt lehetőségük a csapatoknak kvalifikálni, ahol minden egyes kupáról 4 csapat jutott tovább verseny csoportkörös szakaszába. Sajnos magyar csapatnak nem drukokkolhattunk a versenyen, ugyan az egyes selejtezőkön több alkalommal is a TOP8-ig jutottunk, az utolsó forduló mindig balül sült el.

- 1. selejtező ágrajza -
- 2. selejtező ágrajza -
- 3. selejtező ágrajza -
- 4. selejtező ágrajza -

A csoportkörös szakaszban így 16 db 2on2 csapat(időközben két csapatot diszkvalifikáltak) kezdte meg a versenyt. Esélyesnek számított a Theo & The Greek kettős, vagy éppen a MeetYourMakers képviseletében játszó Sneijder-Salzor páros.

- ESL Euro Series csoportkör -

Az egyenes kieséses szakaszban végül lengyel házidöntőt rendeztek, ahol az első helyet és ezzel 750 eurót a dekaer - Dominátor lengyel páros hozta el, míg az ezüstérmet talán meglepetésre a  Natsu és Nikusek, akiknek eddig nem igazán volt felmutatható eredményük, azonban így is 500 euróval gazdagodtak, míg a bronzérmet és az ezzel járó 250 eurót a MYM csapata szerezte meg.

- ESL Euro Series egyenes kiesés -

Remélhetőleg a széria következő állomásán magyar érdekeltségű csapatnak is szorkulhatunk. Hajrá!

Kapcsolódó linkek

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS