Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Pénzdíjas ligák - 51. hét -

eSports 2014. január 3. Gabu 0 hozzászólás 1855 olvasás Címkék: stat

Pénzdíjas ligák - 51. hét -

Folyamatosan zajlik a FIFA14 el elindult Go4FIFA sorozat, ami népszerűségét tekintve töretlenül halad felfele, egyre több játékos nevez be a minden Vasárnap 14:00 - kor induló 1on1 megmérettetésre. A díjazás szoksásos, 100 euró minden Vasárnap, majd a havi döntőben a TOP8 döntőjén további 500 euró kerül kiosztásra.

Szép eredményeket értünk el az előző heti versenyen, ugyanis {#hu}Pezzy és {#hu}SLIDE is a legjobb 16 ig menetelt. Előbbi az ukrán fifa csillagtól {#ua}Yozyktól, utóbbi a cseh tehetség {#cz}Valvi.10 -től szenvedett vereséget.  A  tornát később {#ua}Yozhyk behúzta, ezzel neki ez volt az első Go4FIFA győzelme.

(A teljes ágrajzért kattints a képre)

 
 

A Zotac által szervezett kupák lebonyolítását tekintve egyszerűbb, szimpla egyenes ágas versenyek kezdődnek minden Vasárnap 12:00 - kor, ahol a legjobb 100 eurót nyerhet.

A legjobb magyar eredmény ismételten {#hu}Pezzy nevéhez köthető, aki legjobb 16 - ig jutott. A kupát immáron 9. alkalommal, ismételten a német dawnsson nyerte, a román {#ro}Ultras ellenében.

(A teljes ágrajzért kattints a képre)

 
 

A 3. díjazásos verseny a  Competo által szervezett, Plantronics által támogatott sorozat, ahol egyik héten 1vs1, másik héten 2vs2 játékmódban lehetséges a versenyzés. A verseny minden héten Vasárnap 15:30-s kezdéssel indul.

Az előző héten ez a verseny {#hu}Gabunak sikerült a legjoban, aki egészen a döntőig menetelt, azonban a német Team Acer játékosa, {#de}Tornado szoros meccsen 3:2 arányban legyőzte ezzel övé lett, a Plantronics GameCom 780 típusú mikrofonos füllhalgató.

(A teljes ágrajzért kattints a képre)
 

Ezek a versenyek hétről - hétre megrendezésre kerülnek, a nevezés bárki számára nyitott, így aki kedvet kapott a versenyézre tekintse meg ezt a regisztrációs segédletet, vagy csatlakozzon az ESL FIFA14 PC-s csoportjára, ahol segítséget kaphat a részvétellel kapcsolatban. Hajrá! magyarok!

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS