Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Cikkek/Interjúk 2013. december 19. shaddam 7 hozzászólás 25521 olvasás Címkék: konzol Playstation

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Emlékszem a februári Playstation Eventre, melyről gyakorlatilag egy hónapra előre mindenki tudta, hogy mit fognak bejelenteni. Már ekkor körvonalazódtak a konzol főbb új funkciói (a játékon kívül), és leleplezték az új kontrollert. Később az E3-on megmutatták hogyan is néz ki a gép, és mellesleg elmondták, hogy nem lesz itt semmiféle kötelező internetkapcsolat, és használtjáték szabályozás. A marketinghadjárat roppant egyszerű volt, szimplán nem követték el azt a sok marhaságot, amit a Microsoft. Talán ez és a tény, hogy erősebb konzolt adnak olcsóbban tette hirtelen még az Xbox 360 felhasználók számára is kívánatossá a Sony konzolját

A gép iránt határozottan nagy az érdeklődés, az Amazonon percek alatt elfogynak a pár tízezres szállítmányok. Hazánkban december 13-tól vásárolható meg a konzol, és a január közepi új szállítmányig nem is nagyon van eladó gép. A jelek szerint egy ideig még várat magára a „szakértők” által megjósolt mobiltelefonos gamer világ.

A konzolt egy Killzone: Shadow Fall csomagban vásároltam meg. Hazafelé sikerült is egy piros lámpánál olyat fékezni, hogy gondolatban már piros ledcsíkot vizionáltam és keresztet vetettem a gépre. Nagy megkönnyebbülésemre a gép a kaland ellenére rögtön bekapcsolt, sőt a frissítés után se adta meg magát a piros ledes hiba képében. Talán érthető hogy tartottam a meghibásodástól, hiszen hetekig a hangos, ámde „csak” 1% selejtes konzolt kapók telesírták a fél internetet. A másik felét pedig azok sírták tele, akiknek a gamepadja adta meg magát. Mondjuk teljesen logikus, hogy akinek jó a konzol az nem írja le hogy nekem működik, hanem szépen játszik.

A PS4 kicsomagolása után roppant gyorsan „összeszereltem” a gépet, beledugtam a konzolhoz kapott HMDI kábelt, és a teljesen szabványos tápkábelt. Egy kicsit annyival bolondítottam meg hogy még csatlakoztattam rá az optikai kábelt, hiszen a TV nem túl acélos hangfalai helyett inkább az 5.1-es házimozin hallgatnám a lövöldözést. Az internetre WIFI ide vagy oda kábellel kötöttem, gondolom, jót tesz ez a pingemnek és a PS Vita Remote Play funkciójának. Az internetre rögtön csatlakozott a gép, egy kis első beüzemelésnél várható pár lépéses setup gyorsan lefutott. Beállítottam, hogy nekem jó az angol nyelv, mást úgysem értek a felsoroltak közül, nyugtáztam hogy képes volt az internetről beállítani a pontos időt. Megkérdezte a nevem és a lakcímem én pedig megadtam neki, hiszen a 2001: Űrodüsszeián és a Terminátoron nőttem fel. Ennek köszönhetően a menüben ott a nevem, valamint ha merül a gamepad akkor a teljes nevemen hívja fel erre a figyelmet. Ha lenne kamerám, akkor akár az arcomról is felismerne a konzol. Ez biztos nagyon menő lehet, azonban nekem egy felhasználó van a gépemen, és erre be is állítottam az automata bejelentkezést. Ahol többen használják a gépet ez biztos nagyon hasznos lesz, én is tervezem a kamera akciós áron történő beszerzését. Valamire jó lesz, ha másra nem akkor a hangvezérlésre.

A hangvezérlésről fontos megemlíteni, hogy létezik. Nem nagyon reklámozott funkciója a PS4-nek, holott a konzolhoz adott mono headset ( vagy bármilyen 3,5 jackdugós headset) gamepadban bedugása után máris utasíthatjuk a konzolt. Ha hangosan kimondjuk a playstation szót, akkor elkezd fülelni, és pl a start killzone kimondása után már indul is a játék. Jópofa apróság, ha sok játék lesz a merevlemezen lehetséges, hogy ez lesz a legkényelmesebb módja egy játék indításának. A játékokat ugyanis úgy rendezi, hogy elöl van az éppen konzolban lévő lemezes játék/blu ray film, utána jönnek időrendben az utoljára használtak.

Ne tudjátok meg milyen jó érzés hogy nem kell a TV-t fotóznom, ahogy azt a BF3 DLC tesztek idején tettem

A kezelőfelület roppant egyszerű és gyors. Talán meglepő hogy így kiemelem, de az Xbox 360 Metro UI frissítése után én voltam az a szerencsétlen, aki percekig nem találta hogyan indítható el a Halo 3. Alapértelmezetten a középső, játékok képét tartalmazó csík fogad minket, itt navigálhatunk vízszintesen. Az éppen aktuális játékon ha „lefelé” megyünk, akkor pedig kapunk egy szép összefoglalást a játékról. Rögtön átlátjuk hány trófeánk van, a barátaink közül ki játszik a játékkal. A Killzone esetében akár valamelyik multiplayer mód is rögtön indítható a menüből. Az Options gomb lenyomása után kiadathatjuk a lemezt (ezen azért egy percig gondolkoztam, hiszen a PS3-on megszokott háromszögre nem csinált semmit), megnézhetjük a játékhoz kiadott patchek mit is javítottak stb.

A legfelső sávon a PS3,PSP, vagy Sony tévékről ismerős ikonok fogadnak minket. Ide van többek között „eldugva a beállítások, barátlista, party chat, valamint egy notification center. Nagy örömömre szolgál hogy akár játék közben is egy gombnyomással visszajuthatunk a menüben, elindíthatunk egy böngészőt, vagy módosíthatjuk a beállításokat.

A konzolon található egy led sáv. Ennek színek készenlét módban narancssárga, bekapcsolva fehér, bootoláskor kék. Ha valami nagy baj van, akkor pedig egy piros, Battlestar Galacticából, vagy Knight Riderből ismert pulzáló csík fogad minket. A pulzálást, ahogy észrevettem szokta fehér szín esetén is csinálni, pl amikor standby-ba rakom. Feltételezem, ilyenkor dolgozik valamit.

Azért csak feltételezem, mert sunyi módon minden ilyesmit eltitkol előlem a gép. A mentések szerverre feltöltése, vagy a patchek letöltése és telepítése úgy deríthető, ki ha benézek a notification centerbe. Sőt ha nem tudnám hogy fél perc alatt nem telepít fel egy 40 GB meretű játékot, akkor akár el is hinném neki.  Ezeknek azonban mind örülök. A telepítgetés és a patchek az előző generáció rákfenéje volt. Most végre megint ott vagyunk, hogy berakom a lemezt és játszok. Minden mást szépen megcsinál a gép. A „telepítés” az egyik legjobb újdonság. A lemez berakása után fél perc se kell neki, és feltelepül a játék egy része. Közben nyugodtan matathatok a menüben és amint végig ért a csík már játszhatok is. A játék többi része szépen települ miközben én már nagyban játszok. Sőt közben tölthetünk mindenfélét a PS Storeból, azok szépen letöltődnek és települnek a háttérben. Ezekről kapunk egy-egy értesítést, de ha sokalljuk a piszkos részleteket akár ki is kapcsolhatjuk. A játék futását azonban egyáltalán nem befolyásolják az ilyen háttérfolyamatok.

A rendszer úgy lett kitalálva, hogy mindig rögzítse az utolsó 15 perc játékot, ezt megvághatjuk, majd rögtön fel is tölthetjük Facebookra. Sőt screenshotokot is csinálhatunk, ezek is Facebookra, valamint Twitterre tölthetőek fel. Jelenleg. Szerencsére egy későbbi patchben elérhető lesz a közvetlen Youtube feltöltés, valamint a képek pendrive-ra exportálása. Ezekre azért van szükség, mert a Facebook gyalázatosan lerontja a képek és videók minőségét. A játékunkat közvetíthetjük Twitch-en vagy Ustreamen, egészen pontosan 0 FPS-t esik a játék teljesítménye. mintha külön capture cardot használnánk.

Kaptunk egy átdolgozott gamepadot is, amiről azt kell mondjam nagyon jó lett. Az anyaghasználata példás, az összeszerelés precíz. Ha fele annyi esést kibír, mint amit a PS3 gamepadom szenvedett el, akkor kb csak egy régi Nokia telefon tehet benne kárt. Bámulatosan jó érzés kézbe fogni, a markolaton található egy finom textúrázott rész, a két alsó ravasz pedig igazi ravasz lett. A Select és Start gomb helyét átvette a Share és az Options, ezek között pedig egy kattintható touchpad kapott helyett. A PS gomb alatt van egy beépített hangszóró, ami miatt először majdnem eldobtam a gamepadot. Alul van egy szabványos 3,5 jackdugó a headsetünknek, mellette „valami fura” port. A gamepad tetején van egy led sáv, ami játéktól, illetve pl életerőnktől függően világít. Alatta van a micro usb port ahol tölthetjük a gamepadot. A rezgés és a beépített mozgásérzékelés természetesen megmaradt. PS3-ba bedugva van játék amit támogat és van amit nem

PC-be dugva többnyire működik a gamepad, azonban egy Xinput driver kézi telepítése után lesz igazán remek ketyere. Állíthatjuk a led színét, a rezgés erősségét, sőt a touchpaddal irányíthatjuk az egeret, pont, mint egy laptopnál. Sajnos jelenleg a kattintás és a hangszóró/jack port nem működik, de ami késik, nem múlik. A PS4 mellett szakítottam egy kis időt, hogy PC-n is megnézzem, mit tud és tökéletesen megelégedtem vele egy gyors Max Payne 3, Hotline Miami tesztkör után. Talán egyetlen hiba, hogy az Xbox 360 gombok jelennek meg a játékokban, remélhetőleg az új játékokban már lesznek Playstation szimbólumok is. Ha nem lenne annyi az ára amennyi, akkor bátran ajánlanám kizárólag PC-vel rendelkezőknek is használatra.

Az egyik legnagyobb változás, hogy az Xbox Live rossz példáját követve PS4-en is havidíjas lett az online játék. A F2P játékok és az egyéb programok használhatóak azonban nélküle is. Nem vicc, a konkurens konzolon egy Internet Explorer is gold tagságot kér. Lehet az onlive havidíj sokaknak negatívum lesz, azonban gyakorlatilag bolond volt az a PS3 vagy PS Vita tulaj aki nem fizetett rá elő, én is több mint 2 éve előfizető vagyok, pedig az online játék ingyenes volt. Cserébe azonban annyi játékot kaptam havonta, amennyit végig se bírtam játszani. December 24-én lesz letölthető például a Borderlands 2 PS3-ra és a Soul Sacrafice PS Vitára, januárban pedig a Don’t Starve PS4-re. Jelenleg PS4-re a Resogun (zsenális arcade shooter a Super Stardust fejlesztőitől) és a Contrast érhető el. Igaz hogy nem AAA címek mint amit PS3 vagy Vita esetében megszoktunk, de azért az első hónapban csak nem adnak mondjuk egy Assassin’s Creedet. Jövő év elején érkezik a Driveclub, ez lesz az első nagyobb kategóriájú játék. Utána ha hozzák az eddigi szintet (márpedig hozniuk kell mert tudják mennyire aktív a netes közösség) a legnagyobb gondunk az lesz mint a PS3 esetén. Nem fér el a sok játék a gépen.

A PS4 500GB merevlemezt tartalmaz, ez elsőre sok, azonban a kettes és a tízes számrendszer sajátosságai, valamint a PS4 operációs rendszere miatt ez kicsivel kevesebb. A 30 és 40 gigás játékok korában elképzelhetitek mennyire elég ez. Szerencsére a játékok telepítése villámgyors, így könnyen bűvészkedhetünk a rendelkezésre álló hellyel. Azonban aki ezeket a játékokat digitálisan veszi meg, annak még le is kell töltenie. A PS3 után a PS4 merevlemeze is cserélhető, csupán egy műanyag lap és egy csavar tartja vissza. A garanciát semmilyen módon nem érinti ha kicseréljük. Egyenlőre meglátom, hogyan férek el, aztán lehet hogy átköltözik a PS3 250 GB méretű merevlemezének helyére a „nextgen” 500 GB méretű háttértár. A PS4-be meg belekerül valami testesebb darab, esetleg egy SSD. Bár mivel a PS Vitám 16 GB memóriakártyája is szűkös lehet inkább arra áldozom a pénzem. És még egyesek azt mondják, hogy a konzol nem fejleszthető.

A konzol blu ray lejátszását egy Black Friday alkalmából rendelt, bár kicsit megkésett Starhip Troopers példánnyal teszteltem. Sok mindent nem tudnék mondani erről. Megnéztem a filmet és ennyi. Az igazat megvallva ez a PS3-ról is elmondható. Megnézem a filmet és ennyi. Lehet akiknek  komolyabb házimozijuk van jobb választás egy „rendes” lejátszó. Ők biztosan tudnának szakszavakkal tarkított előadást is tartani róla.

Persze ha konzolról van szó, akkor a játékok az első, miután láttam a PS3-ra mit tettek le a belsős fejlesztők, nekem ez már elég volt egy vásárlásra. Hiszen a konzol ára az ami nem nagyon fog változni, olyan mindegy most vagy egy év múlva veszem. Persze az is hozzájárult a vásárlási szándékomhoz, hogy első naptól elérhető rá a Killzone sorozat legújabb része (róla külön lesz szó), és a BF4 is jobb minőségben érhető el. Már két ilyen online shooterrel is lefoglalhatja magát az ember, közben a Playstation Plus adja havonta a PS3, PS4 és PS Vita játékokat. Év elején jön az „ingyenes” Driveclub, de lesz Infamous folytatás is, aztán lassan ott az E3, ahol majd jól bejelentik mit csináltak évek óta a fejlesztők. Ami kicsit fájó az a játékok mesterségesen fenntartott ára, bár használtan már így is lehet olcsón venni a nextgent, az lesz az igazi amikor a boltokban már akciók is lesznek. Mivel a lemezes játékokat szabadon eladhatjuk, cserélhetjük ezért bízok benne ugyanúgy  a bélyeg és a boríték árán játszom majd rövid időn belül, mint ahogyan a PS3-nál megszoktam. Sok játék PS3 verziója felfejleszthető PS4 verzióra egy kód és 10 font összegért cserébe. Csupán be kell rakni a lemezt a gépbe. Gondolom mondanom se kell így egy jó apróhirdetést kifogva tényleg olcsón lehet nextgen játékot venni. Érdekes lesz látni az Xbox One hazai megjelenésére, melyről semmi hír, hogyan lesznek már rég beállva a PS4 árak, míg az Xbox One árak jóval magasabbak lesznek.

A legnagyobb Microsoft elleni trollkodást az E3 alatt poénból csinálták. Később az Xbox One játékok is szabadon cserélhetőek lettek. Ez a videó legenda.

Durván ennyit tudtam írni a konzolról az első napok benyomásai alapján, ami egy működik és kész eszközről remélem azért elegendő lesz. Kicsit próbáltam élménybeszámoló stílust alkalmazni, hiszen már minden tényt leírtak róla ezer helyen hetekkel ezelőtt. Hamarosan várható tőlem egy Killzone: Shadow Fall írás, valamint egy nextgen BF4 teszt, ahogy azt már a PS3 verziónál megígértem. A PS Vita Remote Play funkcióját is tervezem bemutatni valamelyik írásban egy gyors videóval.

Ha valakinek esetleg kérdése van, nyugodtan szóljon hozzá kommentben. Valószínű valami nekem teljesen alap dolog esetleg érdekes lehet egy PC játékosnak.

Időtlen remekmű

PS4?
Igen
apokr1f Drang snacimix
MadgoatLOLZ meggyest
Nem
Talán
southocska
avatar #7
20170622lck
hermes outlet store
coach handbags outlet
polo outlet stores
ferragamo shoes
true religion jeans
michael kors outlet
burberry outlet store
cazal outlet
longchamp outlet online
michael kors outlet store
polo outlet store
kobe bryants shoes
ralph lauren outlet
coach outlet
pandora jewellery
coach factory outlet
coach outlet clearance
cartier outlet
longchamp handbags
louis vuitton
gucci borse
michael kors factory outlet
polo shirts
nhl jerseys wholesale
soccer cleats
snapbacks wholesale
cheap jordan shoes
kate spade handbags
rolex watches outlet
oakley sunglasses wholesale
nhl jerseys
nike shoes
burberry canada
nike trainers
mulberry handbags
nike air max
cheap ray bans
reebok shoes
coach outlet clearance
coach outlet online
nba jerseys wholesale
nike air huarache
canada goose jackets
christian louboutin
ray ban sunglasses wholesale
pandora jewelry
adidas uk store
coach outlet store online
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
michael kors uk
chrome hearts
canada goose coats
kobe 9 elite
coach outlet online
ray ban sunglasses
true religion outlet
pandora charms sale clearance
pandora outlet
burberry outlet sale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
pandora charms
coach outlet
ralph?lauren
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
pandora outlet
longchamp handbags
coach outlet online
ray bans
michael kors outlet stores
chrome hearts outlet
louis vuitton outlet
lacoste polo
christian louboutin
ralph lauren outlet stores
ralph lauren outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
cartier watches
polo pas cher
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
mbt shoes outlet
lacoste shirts
ferragamo outlet
ralph lauren outlet
coach outlet online
true religion outlet
omega outlet
ray ban wayfarer
mizuno shoes
canada goose
louis vuitton handbags
soccer jerseys wholesale
michael kors uk
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
longchamp outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet
longchamp
coach factory outlet
michael kors handbags
air max 90
cheap jordans free shipping
gucci outlet
cheap nfl jerseys
uggs outlet
fitflops uk
prada sunglasses for women
christian louboutin uk
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
coach outlet store online
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
coach factory outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
nike shoes uk
coach outlet
bottega veneta outlet online
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
ferragamo shoes
true religion outlet uk
ralph lauren
birkenstock shoes
polo ralph lauren
yeezy boost
tory burch outlet online
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren
nike uk store
ralph lauren polo
gucci bags
louis vuitton outlet stores
cheap mlb jerseys
fitflops
ray ban sunglasses
links of london jewellery
nike air max 90
coach outlet online
giuseppe zanotti shoes
hollister shirts
louis vuitton outlet stores
ralph lauren outlet
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet online
cheap jordan shoes
true religion outlet
louis vuitton outlet
cheap ray ban sunglasses
swarovski crystal
instyler
polo outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
polo ralph lauren
lacoste pas cher
oakley sunglasses sale
pandora outlet
coach outlet
salomon outlet
cheap jordans
nike trainers
reebok shoes
yeezy boost 350
lebron shoes
tory burch outlet online
christian louboutin shoes
ralph lauren uk
michael kors outlet online
christian louboutin outlet
michael kors handbags clearance
michael kors outlet online
cartier watches for women
louis vuitton
kate spade handbags
kobe shoes
polo outlet online
true religion jeans
longchamp outlet
coach outlet clearance
air max 90
ralph lauren polo
polo outlet
nike store uk
coach outlet clearance
tory burch sandals
coach factory outlet
michael kors outlet
coach outlet store online
mcm backpacks
michael kors uk
coach outlet store online
adidas shoes
rolex watches
oakley sunglasses wholesale
nike free running
ralph lauren outlet
oakley sunglasses sale
nike air huarache
marc jacobs sale
mulberry bags
prada outlet
nike roshe run
ferragamo outlet
coach outlet online
cartier watches
christian louboutin shoes
pandora outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
adidas nmd runner
adidas wings shoes
true religion jeans
ugg outlet
nike blazer pas cher
coach factory outlet
louis vuitton outlet stores
kate spade uk
hermes outlet
ralph lauren shirts
rolex watches for sale
coach outlet
nfl jersey
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
michael kors canada
christian louboutin sale
fitflops sale clearance
cheap soccer jerseys
coach outlet
oakley sunglasses
ralph lauren uk
cheap nba jerseys
cheap ray ban sunglasses
mulberry handbags sale
cartier watches for sale
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
cheap ray ban sunglasses
gucci outlet online
cheap jerseys wholesale
nfl jersey wholesale
louis vuitton outlet
cleveland cavaliers jerseys
rolex outlet
louis vuitton
ed hardy outlet
polo ralph lauren outlet
supra shoes sale
cheap football shirts
true religion outlet
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
michael kors outlet online
rolex uk
swarovski jewellery
adidas shoes
coach outlet store online
louis vuitton outlet online
tory burch handbags
ray ban sunglasses
coach outlet store online
air force 1 shoes
coach outlet online
coach outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
louis vuitton uk
hermes belts
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet store
gucci outlet online
kate spade uk
coach outlet online
coach outlet store online
valentino shoes
kd shoes
christian louboutin shoes
ferragamo outlet
adidas outlet
mac cosmetics sale
ralph lauren
cheap jordan shoes
fitflops
coach factory outlet
michael kors outlet online
lacoste outlet
polo ralph lauren
true religion uk
air max 90
polo ralph lauren outlet
mbt shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
nike air max 1
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
louis vuitton borse
adidas shoes
roshe run
coach outlet
gucci outlet store
louis vuitton
air max 90
tory burch outlet stores
coach outlet online
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
gucci outlet online
louis vuitton
foamposite shoes
coach outlet
mulberry handbags
ralph lauren?uk
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
michael kors wallets for women
oakley sunglasses wholesale
ecco outlet
ray-ban sunglasses
nike outlet online
cheap oakley sunglasses
rolex orologi
max 1
louis vuitton outlet
juicy couture tracksuit
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
herve leger dresses
tory burch outlet
canada goose outlet online
coach outlet
fitflops sale clearance
ferragamo shoes
hermes birkin bag
christian louboutin shoes
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
jordan shoes
mont blanc pens
ysl outlet online
louis vuitton outlet online
coach outlet store online
nba jerseys
adidas shoes
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
snapbacks wholesale
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
snapback hats
louis vuitton outlet online
coach outlet
polo outlet stores
max 90
puma shoes
louis vuitton
ray ban sunglasses outlet
cheap ray bans
nike shoes for women
louis vuitton
coach outlet online
burberry outlet store
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton outlet
mlb jerseys
cheap jordans for sale
mulberry handbags sale
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
swarovski uk
coach outlet store
cheap jordans
uggs outlet
nike outle
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
polo outlet
converse shoes sale
cheap oakley sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
Basketball Shoes
michael kors uk
prada outlet online
los angeles lakers
vans outlet
cheap nfl jerseys
lebron shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet online
michael kors outlet online
prada outlet
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
mulberry uk
kate spade
ray-ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
mlb jerseys
longchamp
thomas sabo charms
longchamp handbags
tory burch outlet online
swarovski crystal
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
louis vuitton bags
ralph lauren outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
swarovski outlet
kate spade outlet online
louis vuitton
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
cheap nike shoes
tory burch outlet online
ferragamo shoes sale
hollister clothing store
michael kors outlet clearance
adidas outlet
camisetas futbol baratas
cheap replica watches
ralph lauren
coach outlet online
christian louboutin sale
new balance outlet
michael kors outlet clearance
nike shoes outlet
ralph lauren polo
mulberry outlet
michael kors outlet clearance
jordan 4
coach outlet online
louis vuitton outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
mbt shoes outlet
fitflops sale clearance
coach outlet clearance
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
swarovski jewelry
louis vuitton outlet online
nike air max 90
rolex watches
coach outlet
mont blanc outlet
nfl jerseys
oakley sunglasses sale
Nike Free shoes
nike shoes
polo ralph lauren outlet
air max 2015
ray ban sunglasses uk
jerseys wholesale
nike roshe run
coach factory outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
true religion canada
coach outlet online
tods outlet online
birkenstock shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
sac louis vuitton pas cher
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
ralph?lauren?polo?shirts
christian louboutin shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
fitflops uk
polo outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
nike outlet store online
michael kors outlet store
nfl jerseys
coach outlet
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
adidas nmd
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans sale
fitflops
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses uk
cheap jerseys wholesale
nike trainers uk
cheap oakley sunglasses
fred perry polo
canada goose outlet
canada goose uk
polo ralph lauren
christian louboutin sale
ralph lauren
20170622lck
avatar #6
lcklck16 június 2. 05:38 87 hozzászólás 3061.
20170602lck
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
ralph lauren shirts
true religion jeans
cheap ray ban sunglasses
polo outlet stores
true religion canada
christian louboutin shoes
soccer cleats
cartier watches
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
louis vuitton
true religion outlet
outletkatespade.us
louis vuitton
cheap jerseys wholesale
air max 2015
ralph lauren polo
prada sunglasses for women
christian louboutin uk
michael kors outlet
ralph lauren polo
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ferragamo outlet
louis vuitton
gucci outlet online
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
coach outlet store online
burberry outlet store
oakley sunglasses
coach outlet store online
polo outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet
oakley sunglasses sale
pandora outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet online
coach outlet online
christian louboutin sale
nike shoes uk
polo ralph lauren
coach outlet
true religion outlet
cheap jerseys wholesale
true religion outlet
polo outlet online
ray-ban sunglasses
michael kors outlet clearance
coach outlet online
fitflops uk
ralph lauren
michael kors outlet clearance
true religion jeans
cheap nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
giuseppe zanotti shoes
gucci outlet store
polo outlet
swarovski crystal
louis vuitton borse
ralph lauren outlet
mont blanc outlet
adidas outlet
coach outlet
ralph lauren outlet stores
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
coach outlet online
coach outlet online
michael kors outlet clearance
ray ban wayfarer
coach outlet
fitflops sale clearance
swarovski crystal
louis vuitton
kate spade handbags
nike outlet store
michael kors uk
mont blanc pens
ralph lauren outlet
christian louboutin
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
nike uk store
pandora jewelry
gucci borse
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors uk
camisetas futbol baratas
coach outlet
los angeles lakers
cazal outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
air max 90
fitflops
louis vuitton handbags
nfl jerseys
coach outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet stores
tory burch outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
ecco outlet
tods outlet online
ralph lauren polo
mulberry outlet
gucci outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet
ray ban sunglasses uk
cheap nike shoes
ferragamo outlet
nike trainers
salomon outlet
adidas shoes
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
rolex outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors factory outlet
coach outlet online coach factory outlet
tory burch outlet online
louis vuitton handbags
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
kobe 9 elite
coach factory outlet
jordan 4
fred perry polo
coach outlet
mulberry bags
rolex watches
cheap ray bans
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
michael kors outlet store
fitflops sale clearance
michael kors handbags clearance
ralph lauren uk
ray bans
pandora charms sale clearance
nike shoes
louis vuitton outlet
coach outlet
canada goose jackets
michael kors outlet online
polo outlet stores
michael kors outlet clearance
michael kors handbags outlet
mulberry uk
coach factory outlet
polo outlet
mbt shoes outlet
true religion outlet
prada outlet online
roshe run
louis vuitton
louis vuitton outlet
coach outlet store
reebok shoes
cartier watches for sale
nike shoes for women
oakley sunglasses sale
louis vuitton
polo ralph lauren
birkenstock shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
soccer jerseys wholesale
juicy couture tracksuit
cheap jordan shoes
adidas outlet
christian louboutin shoes
nike roshe run
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet
marc jacobs sale
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
polo shirts
nhl jerseys
oakley sunglasses wholesale
tory burch outlet online
ray-ban sunglasses
louis vuitton outlet stores
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
rolex watches
ray ban sunglasses
lacoste shirts
mlb jerseys
bottega veneta outlet online
nike air huarache
cheap football shirts
reebok shoes
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
pandora jewellery
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
birkenstock shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
louis vuitton
coach outlet clearance
nba jerseys
longchamp
nike free running
nike shoes
ralph lauren outlet
cheap mlb jerseys
longchamp handbags
air max 90
Nike Free shoes
michael kors outlet stores
chrome hearts outlet
prada outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
adidas shoes
true religion jeans
louis vuitton outlet store
swarovski jewelry
fitflops
polo ralph lauren outlet
adidas nmd
christian louboutin shoes
coach outlet online
cartier outlet
vans outlet
coach outlet online
links of london jewellery
mulberry handbags
coach outlet online
snapbacks wholesale
coach outlet store online
coach handbags outlet
kate spade
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
christian louboutin shoes
nike air max 90
coach factory outlet
air max 90
jordan shoes
michael kors uk
gucci outlet
longchamp
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
oakley sunglasses sale
michael kors outlet clearance
air max 90
gucci outlet online
louis vuitton handbags
nike store uk
hermes outlet
coach outlet
ysl outlet online
gucci bags
coach outlet
cheap oakley sunglasses
nike air huarache
hermes belts
nfl jersey
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
canada goose uk
coach outlet clearance
coach factory outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
polo pas cher
louis vuitton outlet online
tory burch outlet
prada outlet
yeezy boost
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet
coach outlet store online
michael kors canada
ralph lauren
coach outlet
swarovski outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet online
nike air max
michael kors outlet
nike trainers
nfl jersey wholesale
michael kors outlet clearance
cartier watches for women
ralph lauren outlet
nike roshe run
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
nike outlet online
polo ralph lauren
coach outlet
christian louboutin outlet
nike trainers uk
coach outlet online
new balance outlet
hermes birkin bag
Basketball Shoes
coach outlet online
christian louboutin sale
valentino shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
fitflops uk
kobe bryants shoes
polo ralph lauren
longchamp outlet online
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
louis vuitton uk
cheap jordan shoes
michael kors outlet
cheap nba jerseys
yeezy boost 350
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
adidas wings shoes
fitflops sale clearance
kd shoes
rolex watches outlet
kate spade uk
lacoste outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses uk
tory burch outlet online
cheap soccer jerseys
cheap ray ban sunglasses
mulberry handbags sale
michael kors outlet
louis vuitton outlet
adidas uk store
burberry outlet sale
michael kors outlet
herve leger dresses
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet store
louis vuitton outlet
foamposite shoes
kate spade uk
swarovski jewellery
coach outlet
nike blazer pas cher
swarovski uk
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses sale
coach outlet
polo ralph lauren
tory burch outlet online
cheap ray ban sunglasses
coach outlet clearance
mac cosmetics sale
tory burch outlet online store
michael kors handbags
omega outlet
burberry outlet store
adidas shoes
puma shoes
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
oakley sunglasses wholesale
rolex uk
ferragamo shoes
michael kors handbags
instyler
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans outlet
coach outlet clearance
michael kors outlet
coach outlet store online
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet stores
nfl jersey wholesale
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
converse shoes sale
coach outlet
coach outlet
michael kors wallets for women
michael kors outlet
christian louboutin
true religion uk
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
louis vuitton
ed hardy outlet
hermes outlet store
nike outlet store online
cleveland cavaliers jerseys
ralph lauren
christian louboutin shoes
longchamp outlet
coach outlet online
michael kors outlet online
mbt shoes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
rolex watches for sale
gucci outlet online
hollister clothing store
coach outlet online
louis vuitton uk
lebron shoes
true religion jeans sale
kate spade handbags
polo outlet store
adidas nmd runner
lebron shoes
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
true religion jeans
louis vuitton
cheap jordans free shipping
chrome hearts
pandora outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
cartier watches
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet online
pandora outlet
burberry canada
tory burch outlet stores
nfl jerseys
rolex orologi
cheap jordans
coach outlet online
michael kors uk
kobe shoes
ralph lauren outlet
ralph lauren
coach outlet
cheap replica watches
coach outlet online
supra shoes sale
longchamp outlet
longchamp handbags
coach outlet online
jerseys wholesale
air force 1 shoes
ferragamo outlet
mizuno shoes
fitflops sale clearance
cheap oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
ralph lauren outlet
longchamp handbags
mbt shoes
polo outlet
cheap ray ban sunglasses
mulberry handbags sale
cheap ray bans
ralph lauren uk
nhl jerseys wholesale
ferragamo shoes
nba jerseys wholesale
adidas shoes
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
true religion outlet uk
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet store online
coach factory outlet
ralph lauren outlet
ferragamo shoes sale
fitflops
kate spade outlet online
hollister shirts
coach outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordans
louis vuitton bags
cheap jordans for sale
mcm backpacks
20170602lck
avatar #5
stan smith adidas
ray ban sunglasses
christian louboutin
adidas originals
christian louboutin pumps
ray ban sunglasses
north face outlet
adidas stan smith
the north face outlet
supra shoes
cat boots
canada goose sale
nike air max uk
pandora outlet
longchamp handbags
nike sb
nhl jerseys
mac cosmetics
nike air max 2016
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors canada
tory burch outlet
vans store
coach factory outlet online
michael kors canada
cheap jordans
nike air max
oakley vault
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
ecco shoes
adidas superstar
adidas yeezy boost 350
new balance sneakers
adidas yeezy 350 v2
coach outlet store online
converse shoes
coach outlet
kobe 12 shoes
coach factory outlet
tory burch flats
prada handbags
adidas shoes
yeezy boost 350 v2
coach outlet
ed hardy
air jordan shoes
polo ralph lauren
adidas nmd xr1
nike air max 2017
ray ban eyeglasses
coach handbags
nike air max 2017
vibram fivefingers
ferragamo belt
yves saint laurent handbags
ralph lauren
nike free run
columbia sportswear outlet
adidas nmd
coach wallets
birkenstock sandals
nike roshe run
nike outlet
hermes belt outlet
michael kors handbags
mlb jerseys cheap
coach outlet
nfl jerseys cheap
polo ralph lauren
supra shoes
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
hermes handbags
kate spade sale
mbt shoes
cheap nhl jerseys
adidas nmd
michael kors handbags
coach factory outlet
manolo blahnik shoes
nike air max uk
prada shoes
hermes bags
nike cortez
coach factory outlet
true religion uk
replica watches
ray ban sunglasses
nike outlet
new balance outlet
ralph lauren polo outlet
jordans
nike huarache
cheap jordans
nike mercurial victory
nike running trainers
fitflops outlet
under armour outlet
michael kors tote handbags
tory burch outlet
coach outlet
adidas adizero f50
michael kors handbags
gucci shoes
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
cheap pandora jewelry
salvatore ferragamo outlet
ray ban aviators
oakley sunglasses wholesale
kobe bryant shoes
adidas outlet
columbia outlet
air jordan
converse outlet
oakley sunglasses
adidas originals superstar
prada outlet
coach outlet online
nike air max
oakley sunglasses outlet
nike air force 1
coach outlet
mont blanc pens
adidas ultra boost
nike air max
valentino boots
true religion outlet
air jordan shoes
lebron 13
mlb jerseys wholesale
fred perry polo
oakley sunglasses outlet
red bottom shoes
kate spade handbags
coach factory outlet
michael kors outlet online
oakley sunglasses
michael kors bags
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
michael kors
cheap jordans
puma shoes
michael kors outlet online
valentino sandals
coach outlet
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
nike outlet
converse outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
coach outlet store online
christian louboutin shoes
adidas zx flux
fitflops sale clearance
michael kors outlet
ed hardy clothing
nike huarache
christian louboutin outlet
kate spade handbags
christian louboutin uk
reebok shoes
columbia sportswear outlet
ralph lauren outlet
mizuno running shoes
salvatore ferragamo
polo ralph lauren outlet
vans shoes
christian louboutin sale
polo ralph lauren
columbia shoes
coach outlet
cheap snapbacks
adidas yeezy boost 350
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
adidas football boots
michael kors outlet clearance
adidas yeezy 350 boost
louis vuitton outlet
louboutin paris
polo ralph lauren outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
lebron 14 shoes
nike roshe
cheap oakley sunglasses
ray ban wayfarer
nike outlet
michael kors outlet clearance
nike tiempo legend
the north face
cheap jordan shoes
north face
clarks outlet
polo ralph lauren
lebron james shoes
coach factory online
michael kors handbags
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
adidas outlet
prada bags
fitflops
red bottom shoes
oakley vault
michael kors tote bag
michael kors outlet online
longchamp outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
kobe shoes
michael kors uk
hermes birkin bag
salomon shoes
nfl jerseys
mlb jerseys
nike trainers
coach factory online
burberry outlet online
pandora uk
oakley sunglasses
adidas yeezy
ray ban canada
adidas outlet
pandora bracelet
ray ban sunglasses uk
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jerseys
ralph lauren outlet
ferragamo shoes
longchamp sac
tory burch outlet
asics shoes
coach outlet online
fitflop shoes
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
le coq sportif
jordan shoes
pandora jewelry
coach factory outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
polo shirts
ugg boots
vans shoes
cheap jordans
calvin klein
polo ralph lauren
mcm bags
coach factory
pandora jewelry
nba jerseys
kate spade
manchester united jersey
coach factory outlet
coach handbags
adidas nmd
chelsea jersey
christian louboutin outlet
coach factory outlet
burberry outlet
hermes outlet
birkenstock sandals
cheap oakley sunglasses
ralph lauren shirts
kevin durant shoes
coach canada
coach outlet online
ray ban sunglasses cheap
michael kors handbags
longchamp handbags
fitflops
ray ban sunglasses outlet
le coq sportif chaussures
coach outlet
adidas yeezy boost 350 v2
mont blanc pens
adidas trainers
ray ban sunglasses outlet
under armour
pandora charms
christian louboutin outlet online
christian louboutin outlet
new balance
reebok shoes
fitflops uk
birkenstock outlet
adidas trainers uk
michael kors handbags
vans shoes
kd 9 shoes
clarks shoes
the north face
pandora rings
christian louboutin sale
michael kors outlet online
adidas shoes
oakley vault
ralph lauren polo shirts
adidas originals
burberry handbags
clarks shoes
fitflops sale clearance
michael kors handbags
nfl jerseys wholesale
true religion sale
michael jordan shoes
prada handbags
converse shoes
coach factory outlet
coach factory outlet
jordan outlet
michael kors handbags
true religion
louis vuitton
oakley sunglasses
polo ralph lauren
prada outlet
michael kors outlet
ralph lauren
ysl handbags
michael kors handbags
prada outlet online
mbt shoes
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
nike blazer shoes
tory burch
michael kors outlet online
ferragamo shoes
kate spade outlet
nike outlet
true religion
longchamp outlet
true religion
mlb jerseys
true religion jeans
ugg boots
michael kors outlet
oakley sunglasses
nike roshe run
burberry sale
michael kors bags
michael kors
levi's jeans
nike running shoes
adidas neo
pandora jewelry
coach outlet
ralph lauren
vans shoes
michael kors
coach purses
burberry outlet
birkenstock outlet
michael kors handbags outlet
nike roshe
coach factory outlet
true religion
adidas nmd r1
mcm outlet
ralph lauren shirts
hermes bags
20175.31wengdongdong
avatar #4
ysl handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors
nike roshe
christian louboutin uk
ray ban wayfarer
ugg boots
coach wallets
nfl jerseys
mcm bags
michael kors uk
air jordan shoes
vans shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet
prada shoes
nhl jerseys
converse outlet
coach factory outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses outlet
the north face
adidas shoes
michael kors handbags outlet
clarks shoes
mcm outlet
michael kors outlet online
adidas originals superstar
converse shoes
under armour
true religion
ralph lauren polo shirts
oakley sunglasses wholesale
salvatore ferragamo outlet
cheap pandora jewelry
michael kors canada
coach factory outlet
prada outlet
ray ban sunglasses
nike blazer shoes
michael kors handbags
christian louboutin shoes
columbia sportswear outlet
adidas ultra boost
michael kors handbags
adidas outlet
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors handbags outlet
michael kors
coach canada
adidas shoes
adidas nmd
adidas yeezy boost 350
nike air max
oakley vault
columbia shoes
cheap nhl jerseys
nike tiempo legend
nfl jerseys wholesale
nike huarache
adidas nmd
michael kors handbags
oakley sunglasses
nike air max 2017
polo ralph lauren
prada outlet
vans shoes
kate spade handbags
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
kate spade handbags
kobe bryant shoes
christian louboutin uk
coach handbags
nike air max
nike cortez
christian louboutin pumps
cheap jordans
prada outlet online
adidas trainers uk
calvin klein
birkenstock outlet
nike free run
ralph lauren
nike outlet
nike sb
under armour outlet
christian louboutin outlet
nike store
ferragamo shoes
pandora rings
polo ralph lauren
birkenstock outlet
michael kors tote handbags
manchester united jersey
salvatore ferragamo
longchamp handbags
coach outlet online
christian louboutin sale
coach factory
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
nike air max 2016
coach outlet store online
ecco shoes
coach outlet
burberry outlet
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy 350 boost
vans store
michael kors outlet
ed hardy clothing
nike roshe
jordan outlet
adidas zx flux
mlb jerseys
ray ban sunglasses uk
stan smith adidas
adidas adizero f50
true religion
christian louboutin shoes
coach factory outlet
converse outlet
ferragamo belt
fitflops
longchamp sac
kobe 12 shoes
nike air max uk
polo ralph lauren
north face outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
nike outlet
birkenstock sandals
mbt shoes
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors bags
nike air max uk
yves saint laurent handbags
michael kors handbags
valentino sandals
birkenstock sandals
hermes bags
longchamp handbags
michael kors handbags
reebok shoes
clarks outlet
fitflop shoes
ed hardy
christian louboutin outlet
true religion
hermes birkin bag
adidas originals
hermes bags
nike running trainers
jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose sale
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet online
mlb jerseys cheap
hermes handbags
christian louboutin
valentino boots
ray ban sunglasses outlet
michael kors
burberry outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
mac cosmetics
adidas stan smith
vans shoes
ray ban canada
ray ban sunglasses
levi's jeans
cheap jordans
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
jordans
true religion sale
michael jordan shoes
pandora charms
coach factory outlet
longchamp outlet
tory burch
mbt shoes
adidas yeezy 350 v2
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
coach factory outlet
manolo blahnik shoes
coach outlet
true religion uk
supra shoes
ray ban aviators
ugg boots
oakley sunglasses outlet
columbia outlet
asics shoes
vibram fivefingers
coach factory outlet
adidas yeezy
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses cheap
gucci shoes
coach outlet
ferragamo shoes
le coq sportif
ray ban sunglasses wholesale
the north face outlet
polo ralph lauren
adidas neo
polo ralph lauren outlet
louboutin paris
salomon shoes
pandora jewelry
kevin durant shoes
adidas outlet
christian louboutin outlet online
replica watches
michael kors handbags
pandora uk
oakley sunglasses
adidas originals
coach outlet
coach factory online
adidas nmd
polo ralph lauren outlet
adidas trainers
le coq sportif chaussures
supra shoes
new balance outlet
cheap jordan shoes
lebron 13
coach outlet online
mizuno running shoes
nike roshe run
tory burch
nike air force 1
cheap ray ban sunglasses
nike outlet
coach purses
pandora outlet
michael kors tote bag
burberry handbags
michael kors outlet
hermes belt outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
nike mercurial victory
adidas football boots
true religion
michael kors canada
adidas superstar
nike air max
fitflops sale clearance
air jordan 14
ray ban eyeglasses
christian louboutin shoes
adidas nmd xr1
new balance
hermes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
coach handbags
cheap jordans
red bottom shoes
christian louboutin outlet
adidas nmd r1
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
kobe shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
oakley vault
louis vuitton outlet
coach outlet
true religion jeans
nike outlet
lebron 14 shoes
pandora jewelry
ralph lauren
clarks shoes
nike roshe run
kate spade
burberry outlet
fitflops sale clearance
mont blanc pens
oakley sunglasses
nike huarache
michael kors handbags
columbia sportswear outlet
coach outlet
michael kors outlet
air jordan
longchamp outlet
longchamp handbags
michael kors bags
adidas yeezy boost 350 v2
pandora jewelry
ralph lauren outlet
air max uk
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
coach factory online
vans shoes
oakley vault
louis vuitton
nike trainers
fitflops uk
nike running shoes
coach factory outlet
adidas outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
coach outlet online
reebok shoes
nike outlet
air jordan shoes
chelsea jersey
red bottom shoes
christian louboutin sale
michael kors handbags
ralph lauren
true religion jeans
coach outlet
fitflops
nba jerseys
fred perry polo
nike air max 2017
michael kors outlet online
polo ralph lauren
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
ralph lauren polo outlet
michael kors handbags
michael kors handbags
lebron james shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
fitflops outlet
pandora bracelet
ralph lauren shirts
cat boots
true religion outlet
polo shirts
new balance sneakers
adidas yeezy boost 350
nike outlet
puma shoes
prada handbags
kd 9 shoes
prada handbags
converse shoes
cheap snapbacks
coach outlet
north face
the north face
20175.5wengdongdong
avatar #3
shaddam 2013. december 19. 906 hozzászólás 406.
Válasz snacimix #1. hozzászólására
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )
Márciusban esedékes. Mondjuk lehet úgy elleszek a pár héttel korábbi infamous-szel hogy várnod kell
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
Drang 2013. december 19. 2730 hozzászólás 86.
Köszi az élménybeszámolót, most már erősen fontolgatom a vételt... Egy gond van az ára, ami még igazán borsos. :kacsint:
Drang over and out!
avatar #1
snacimix 2013. december 19. 471 hozzászólás 825.
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )
Chat RSS