Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Cikkek/Interjúk 2013. december 19. shaddam 6 hozzászólás 29621 olvasás Címkék: konzol Playstation

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Emlékszem a februári Playstation Eventre, melyről gyakorlatilag egy hónapra előre mindenki tudta, hogy mit fognak bejelenteni. Már ekkor körvonalazódtak a konzol főbb új funkciói (a játékon kívül), és leleplezték az új kontrollert. Később az E3-on megmutatták hogyan is néz ki a gép, és mellesleg elmondták, hogy nem lesz itt semmiféle kötelező internetkapcsolat, és használtjáték szabályozás. A marketinghadjárat roppant egyszerű volt, szimplán nem követték el azt a sok marhaságot, amit a Microsoft. Talán ez és a tény, hogy erősebb konzolt adnak olcsóbban tette hirtelen még az Xbox 360 felhasználók számára is kívánatossá a Sony konzolját

A gép iránt határozottan nagy az érdeklődés, az Amazonon percek alatt elfogynak a pár tízezres szállítmányok. Hazánkban december 13-tól vásárolható meg a konzol, és a január közepi új szállítmányig nem is nagyon van eladó gép. A jelek szerint egy ideig még várat magára a „szakértők” által megjósolt mobiltelefonos gamer világ.

A konzolt egy Killzone: Shadow Fall csomagban vásároltam meg. Hazafelé sikerült is egy piros lámpánál olyat fékezni, hogy gondolatban már piros ledcsíkot vizionáltam és keresztet vetettem a gépre. Nagy megkönnyebbülésemre a gép a kaland ellenére rögtön bekapcsolt, sőt a frissítés után se adta meg magát a piros ledes hiba képében. Talán érthető hogy tartottam a meghibásodástól, hiszen hetekig a hangos, ámde „csak” 1% selejtes konzolt kapók telesírták a fél internetet. A másik felét pedig azok sírták tele, akiknek a gamepadja adta meg magát. Mondjuk teljesen logikus, hogy akinek jó a konzol az nem írja le hogy nekem működik, hanem szépen játszik.

A PS4 kicsomagolása után roppant gyorsan „összeszereltem” a gépet, beledugtam a konzolhoz kapott HMDI kábelt, és a teljesen szabványos tápkábelt. Egy kicsit annyival bolondítottam meg hogy még csatlakoztattam rá az optikai kábelt, hiszen a TV nem túl acélos hangfalai helyett inkább az 5.1-es házimozin hallgatnám a lövöldözést. Az internetre WIFI ide vagy oda kábellel kötöttem, gondolom, jót tesz ez a pingemnek és a PS Vita Remote Play funkciójának. Az internetre rögtön csatlakozott a gép, egy kis első beüzemelésnél várható pár lépéses setup gyorsan lefutott. Beállítottam, hogy nekem jó az angol nyelv, mást úgysem értek a felsoroltak közül, nyugtáztam hogy képes volt az internetről beállítani a pontos időt. Megkérdezte a nevem és a lakcímem én pedig megadtam neki, hiszen a 2001: Űrodüsszeián és a Terminátoron nőttem fel. Ennek köszönhetően a menüben ott a nevem, valamint ha merül a gamepad akkor a teljes nevemen hívja fel erre a figyelmet. Ha lenne kamerám, akkor akár az arcomról is felismerne a konzol. Ez biztos nagyon menő lehet, azonban nekem egy felhasználó van a gépemen, és erre be is állítottam az automata bejelentkezést. Ahol többen használják a gépet ez biztos nagyon hasznos lesz, én is tervezem a kamera akciós áron történő beszerzését. Valamire jó lesz, ha másra nem akkor a hangvezérlésre.

A hangvezérlésről fontos megemlíteni, hogy létezik. Nem nagyon reklámozott funkciója a PS4-nek, holott a konzolhoz adott mono headset ( vagy bármilyen 3,5 jackdugós headset) gamepadban bedugása után máris utasíthatjuk a konzolt. Ha hangosan kimondjuk a playstation szót, akkor elkezd fülelni, és pl a start killzone kimondása után már indul is a játék. Jópofa apróság, ha sok játék lesz a merevlemezen lehetséges, hogy ez lesz a legkényelmesebb módja egy játék indításának. A játékokat ugyanis úgy rendezi, hogy elöl van az éppen konzolban lévő lemezes játék/blu ray film, utána jönnek időrendben az utoljára használtak.

Ne tudjátok meg milyen jó érzés hogy nem kell a TV-t fotóznom, ahogy azt a BF3 DLC tesztek idején tettem

A kezelőfelület roppant egyszerű és gyors. Talán meglepő hogy így kiemelem, de az Xbox 360 Metro UI frissítése után én voltam az a szerencsétlen, aki percekig nem találta hogyan indítható el a Halo 3. Alapértelmezetten a középső, játékok képét tartalmazó csík fogad minket, itt navigálhatunk vízszintesen. Az éppen aktuális játékon ha „lefelé” megyünk, akkor pedig kapunk egy szép összefoglalást a játékról. Rögtön átlátjuk hány trófeánk van, a barátaink közül ki játszik a játékkal. A Killzone esetében akár valamelyik multiplayer mód is rögtön indítható a menüből. Az Options gomb lenyomása után kiadathatjuk a lemezt (ezen azért egy percig gondolkoztam, hiszen a PS3-on megszokott háromszögre nem csinált semmit), megnézhetjük a játékhoz kiadott patchek mit is javítottak stb.

A legfelső sávon a PS3,PSP, vagy Sony tévékről ismerős ikonok fogadnak minket. Ide van többek között „eldugva a beállítások, barátlista, party chat, valamint egy notification center. Nagy örömömre szolgál hogy akár játék közben is egy gombnyomással visszajuthatunk a menüben, elindíthatunk egy böngészőt, vagy módosíthatjuk a beállításokat.

A konzolon található egy led sáv. Ennek színek készenlét módban narancssárga, bekapcsolva fehér, bootoláskor kék. Ha valami nagy baj van, akkor pedig egy piros, Battlestar Galacticából, vagy Knight Riderből ismert pulzáló csík fogad minket. A pulzálást, ahogy észrevettem szokta fehér szín esetén is csinálni, pl amikor standby-ba rakom. Feltételezem, ilyenkor dolgozik valamit.

Azért csak feltételezem, mert sunyi módon minden ilyesmit eltitkol előlem a gép. A mentések szerverre feltöltése, vagy a patchek letöltése és telepítése úgy deríthető, ki ha benézek a notification centerbe. Sőt ha nem tudnám hogy fél perc alatt nem telepít fel egy 40 GB meretű játékot, akkor akár el is hinném neki.  Ezeknek azonban mind örülök. A telepítgetés és a patchek az előző generáció rákfenéje volt. Most végre megint ott vagyunk, hogy berakom a lemezt és játszok. Minden mást szépen megcsinál a gép. A „telepítés” az egyik legjobb újdonság. A lemez berakása után fél perc se kell neki, és feltelepül a játék egy része. Közben nyugodtan matathatok a menüben és amint végig ért a csík már játszhatok is. A játék többi része szépen települ miközben én már nagyban játszok. Sőt közben tölthetünk mindenfélét a PS Storeból, azok szépen letöltődnek és települnek a háttérben. Ezekről kapunk egy-egy értesítést, de ha sokalljuk a piszkos részleteket akár ki is kapcsolhatjuk. A játék futását azonban egyáltalán nem befolyásolják az ilyen háttérfolyamatok.

A rendszer úgy lett kitalálva, hogy mindig rögzítse az utolsó 15 perc játékot, ezt megvághatjuk, majd rögtön fel is tölthetjük Facebookra. Sőt screenshotokot is csinálhatunk, ezek is Facebookra, valamint Twitterre tölthetőek fel. Jelenleg. Szerencsére egy későbbi patchben elérhető lesz a közvetlen Youtube feltöltés, valamint a képek pendrive-ra exportálása. Ezekre azért van szükség, mert a Facebook gyalázatosan lerontja a képek és videók minőségét. A játékunkat közvetíthetjük Twitch-en vagy Ustreamen, egészen pontosan 0 FPS-t esik a játék teljesítménye. mintha külön capture cardot használnánk.

Kaptunk egy átdolgozott gamepadot is, amiről azt kell mondjam nagyon jó lett. Az anyaghasználata példás, az összeszerelés precíz. Ha fele annyi esést kibír, mint amit a PS3 gamepadom szenvedett el, akkor kb csak egy régi Nokia telefon tehet benne kárt. Bámulatosan jó érzés kézbe fogni, a markolaton található egy finom textúrázott rész, a két alsó ravasz pedig igazi ravasz lett. A Select és Start gomb helyét átvette a Share és az Options, ezek között pedig egy kattintható touchpad kapott helyett. A PS gomb alatt van egy beépített hangszóró, ami miatt először majdnem eldobtam a gamepadot. Alul van egy szabványos 3,5 jackdugó a headsetünknek, mellette „valami fura” port. A gamepad tetején van egy led sáv, ami játéktól, illetve pl életerőnktől függően világít. Alatta van a micro usb port ahol tölthetjük a gamepadot. A rezgés és a beépített mozgásérzékelés természetesen megmaradt. PS3-ba bedugva van játék amit támogat és van amit nem

PC-be dugva többnyire működik a gamepad, azonban egy Xinput driver kézi telepítése után lesz igazán remek ketyere. Állíthatjuk a led színét, a rezgés erősségét, sőt a touchpaddal irányíthatjuk az egeret, pont, mint egy laptopnál. Sajnos jelenleg a kattintás és a hangszóró/jack port nem működik, de ami késik, nem múlik. A PS4 mellett szakítottam egy kis időt, hogy PC-n is megnézzem, mit tud és tökéletesen megelégedtem vele egy gyors Max Payne 3, Hotline Miami tesztkör után. Talán egyetlen hiba, hogy az Xbox 360 gombok jelennek meg a játékokban, remélhetőleg az új játékokban már lesznek Playstation szimbólumok is. Ha nem lenne annyi az ára amennyi, akkor bátran ajánlanám kizárólag PC-vel rendelkezőknek is használatra.

Az egyik legnagyobb változás, hogy az Xbox Live rossz példáját követve PS4-en is havidíjas lett az online játék. A F2P játékok és az egyéb programok használhatóak azonban nélküle is. Nem vicc, a konkurens konzolon egy Internet Explorer is gold tagságot kér. Lehet az onlive havidíj sokaknak negatívum lesz, azonban gyakorlatilag bolond volt az a PS3 vagy PS Vita tulaj aki nem fizetett rá elő, én is több mint 2 éve előfizető vagyok, pedig az online játék ingyenes volt. Cserébe azonban annyi játékot kaptam havonta, amennyit végig se bírtam játszani. December 24-én lesz letölthető például a Borderlands 2 PS3-ra és a Soul Sacrafice PS Vitára, januárban pedig a Don’t Starve PS4-re. Jelenleg PS4-re a Resogun (zsenális arcade shooter a Super Stardust fejlesztőitől) és a Contrast érhető el. Igaz hogy nem AAA címek mint amit PS3 vagy Vita esetében megszoktunk, de azért az első hónapban csak nem adnak mondjuk egy Assassin’s Creedet. Jövő év elején érkezik a Driveclub, ez lesz az első nagyobb kategóriájú játék. Utána ha hozzák az eddigi szintet (márpedig hozniuk kell mert tudják mennyire aktív a netes közösség) a legnagyobb gondunk az lesz mint a PS3 esetén. Nem fér el a sok játék a gépen.

A PS4 500GB merevlemezt tartalmaz, ez elsőre sok, azonban a kettes és a tízes számrendszer sajátosságai, valamint a PS4 operációs rendszere miatt ez kicsivel kevesebb. A 30 és 40 gigás játékok korában elképzelhetitek mennyire elég ez. Szerencsére a játékok telepítése villámgyors, így könnyen bűvészkedhetünk a rendelkezésre álló hellyel. Azonban aki ezeket a játékokat digitálisan veszi meg, annak még le is kell töltenie. A PS3 után a PS4 merevlemeze is cserélhető, csupán egy műanyag lap és egy csavar tartja vissza. A garanciát semmilyen módon nem érinti ha kicseréljük. Egyenlőre meglátom, hogyan férek el, aztán lehet hogy átköltözik a PS3 250 GB méretű merevlemezének helyére a „nextgen” 500 GB méretű háttértár. A PS4-be meg belekerül valami testesebb darab, esetleg egy SSD. Bár mivel a PS Vitám 16 GB memóriakártyája is szűkös lehet inkább arra áldozom a pénzem. És még egyesek azt mondják, hogy a konzol nem fejleszthető.

A konzol blu ray lejátszását egy Black Friday alkalmából rendelt, bár kicsit megkésett Starhip Troopers példánnyal teszteltem. Sok mindent nem tudnék mondani erről. Megnéztem a filmet és ennyi. Az igazat megvallva ez a PS3-ról is elmondható. Megnézem a filmet és ennyi. Lehet akiknek  komolyabb házimozijuk van jobb választás egy „rendes” lejátszó. Ők biztosan tudnának szakszavakkal tarkított előadást is tartani róla.

Persze ha konzolról van szó, akkor a játékok az első, miután láttam a PS3-ra mit tettek le a belsős fejlesztők, nekem ez már elég volt egy vásárlásra. Hiszen a konzol ára az ami nem nagyon fog változni, olyan mindegy most vagy egy év múlva veszem. Persze az is hozzájárult a vásárlási szándékomhoz, hogy első naptól elérhető rá a Killzone sorozat legújabb része (róla külön lesz szó), és a BF4 is jobb minőségben érhető el. Már két ilyen online shooterrel is lefoglalhatja magát az ember, közben a Playstation Plus adja havonta a PS3, PS4 és PS Vita játékokat. Év elején jön az „ingyenes” Driveclub, de lesz Infamous folytatás is, aztán lassan ott az E3, ahol majd jól bejelentik mit csináltak évek óta a fejlesztők. Ami kicsit fájó az a játékok mesterségesen fenntartott ára, bár használtan már így is lehet olcsón venni a nextgent, az lesz az igazi amikor a boltokban már akciók is lesznek. Mivel a lemezes játékokat szabadon eladhatjuk, cserélhetjük ezért bízok benne ugyanúgy  a bélyeg és a boríték árán játszom majd rövid időn belül, mint ahogyan a PS3-nál megszoktam. Sok játék PS3 verziója felfejleszthető PS4 verzióra egy kód és 10 font összegért cserébe. Csupán be kell rakni a lemezt a gépbe. Gondolom mondanom se kell így egy jó apróhirdetést kifogva tényleg olcsón lehet nextgen játékot venni. Érdekes lesz látni az Xbox One hazai megjelenésére, melyről semmi hír, hogyan lesznek már rég beállva a PS4 árak, míg az Xbox One árak jóval magasabbak lesznek.

A legnagyobb Microsoft elleni trollkodást az E3 alatt poénból csinálták. Később az Xbox One játékok is szabadon cserélhetőek lettek. Ez a videó legenda.

Durván ennyit tudtam írni a konzolról az első napok benyomásai alapján, ami egy működik és kész eszközről remélem azért elegendő lesz. Kicsit próbáltam élménybeszámoló stílust alkalmazni, hiszen már minden tényt leírtak róla ezer helyen hetekkel ezelőtt. Hamarosan várható tőlem egy Killzone: Shadow Fall írás, valamint egy nextgen BF4 teszt, ahogy azt már a PS3 verziónál megígértem. A PS Vita Remote Play funkcióját is tervezem bemutatni valamelyik írásban egy gyors videóval.

Ha valakinek esetleg kérdése van, nyugodtan szóljon hozzá kommentben. Valószínű valami nekem teljesen alap dolog esetleg érdekes lehet egy PC játékosnak.

Időtlen remekmű

PS4?
Igen
apokr1f Drang snaci
MadgoatLOLZ meggyest
Nem
Talán
southocska
avatar #6
dongdong8 április 19. 09:21 232 hozzászólás 1547.
toms shoes
adidas nmd xr1
fila shoes
ray ban sunglasses
toms shoes
yves saint laurent handbags
kobe 12 shoes
adidas nmd r1
ralph lauren
coach factory outlet online
lebron 14 shoes
fitflops uk
fitflops sale clearance
nike air max 2017
north face
ecco shoes
true religion
nike blazer shoes
the north face outlet
michael kors outlet
ralph lauren polo shirts
cheap jordans
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
cheap snapbacks
nike roshe run
fitflops
cat boots
christian louboutin
nike roshe
birkenstock outlet
adidas originals superstar
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
nike huarache
true religion jeans
pandora bracelet
coach factory outlet
toms shoes
ed hardy clothing
le coq sportif chaussures
polo ralph lauren
jordan shoes
ray ban wayfarer
coach outlet store online
polo ralph lauren
fitflop shoes
christian louboutin outlet online
ray ban aviators
nike outlet
ralph lauren shirts
tory burch
lee jeans
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
fitflops
pandora outlet
hollister clothing
ralph lauren
mizuno running shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses uk
adidas superstar
oakley sunglasses
longchamp handbags
nike sb
cheap jordans
cheap jordan shoes
nike running shoes
michael kors
jordans
coach handbags
air jordan shoes
pandora uk
nba jerseys
michael kors outlet
converse shoes
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
mcm outlet
ed hardy
cheap jordan shoes
nike outlet
michael kors handbags outlet
oakley sunglasses
supra shoes
cheap oakley sunglasses
gucci shoes
nike air max
asics shoes
coach outlet store online
adidas outlet
toms outlet
hermes birkin bag
louboutin paris
louis vuitton outlet
tory burch outlet
adidas nmd
nike air max
cheap oakley sunglasses
adidas trainers uk
reebok shoes
ferragamo shoes
vans shoes
fitflops sale clearance
adidas originals
ray ban sunglasses uk
polo ralph lauren
michael kors outlet online
nfl jerseys
ray ban sunglasses
coach factory outlet
michael kors handbags outlet
burberry outlet
coach handbags
coach canada
parker pens
coach outlet
lebron 13
oakley vault
cheap oakley sunglasses
columbia sportswear outlet
true religion
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
adidas yeezy 350 boost
nhl jerseys
pony shoes
ray ban sunglasses
nike store
coach factory online
adidas trainers
coach outlet
cheap jordans
polo ralph lauren
new balance sneakers
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
manchester united jersey
adidas neo
christian louboutin uk
oakley sunglasses
nike air force 1
true religion uk
michael kors handbags
nike outlet
prada handbags
adidas nmd
true religion outlet
longchamp handbags
mlb jerseys cheap
coach factory
michael kors bags
longchamp handbags
ysl handbags
coach factory outlet
longchamp outlet
nike trainers
louis vuitton
puma shoes
timberland outlet
michael kors handbags
timberland boots
michael kors handbags
valentino boots
mlb jerseys
instyler max
mac cosmetics
oakley vault
hermes bags
ray ban canada
cheap nhl jerseys
michael kors outlet online
michael kors outlet online
new balance
kevin durant shoes
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses outlet
adidas ultra boost
coach factory outlet
birkenstock sandals
burberry outlet
polo ralph lauren
michael kors handbags
true religion jeans
christian louboutin uk
michael kors tote bag
michael kors outlet
red bottom shoes
adidas nmd
prada outlet
nike air max 2017
tiffany co
ray ban sunglasses wholesale
polo shirts
mont blanc pens
polo ralph lauren
michael kors outlet
hermes handbags
michael kors handbags
pandora charms
nike air max
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
toms uk
oakley vault
mlb jerseys wholesale
mbt shoes
polo ralph lauren
toms outlet
oakley sunglasses outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses outlet
salvatore ferragamo outlet
the north face
coach outlet online
prada outlet online
true religion
chelsea jersey
coach outlet
ralph lauren outlet
lebron james shoes
adidas adizero f50
coach factory online
pandora jewelry
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet clearance
true religion
stan smith adidas
mlb jerseys
adidas yeezy boost 350 v2
polo ralph lauren outlet
nike cortez
kobe bryant shoes
oakley sunglasses
adidas originals
kate spade
nike huarache
michael kors handbags
michael kors uk
ray ban sunglasses
birkenstock outlet
coach factory outlet
levi's jeans
kate spade handbags
columbia shoes
air jordan
fred perry polo shirts
nike free run
vibram fivefingers
coach factory outlet
nike roshe run
jordan outlet
michael kors handbags
tory burch
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren
under armour
prada outlet
red bottom shoes
michael kors
adidas yeezy boost 350
pandora jewelry
christian louboutin sale
michael kors handbags
oakley sunglasses outlet
le coq sportif
ray bans
adidas stan smith
michael kors handbags
adidas shoes
mcm bags
prada handbags
manolo blahnik shoes
coach outlet
christian louboutin outlet
beats by dr dre
hermes outlet
adidas yeezy
michael kors bags
michael kors
oakley sunglasses
burberry handbags
nike mercurial victory
adidas yeezy 350 v2
coach factory outlet
longchamp outlet
converse shoes
michael kors handbags
reebok shoes
nike air max uk
hermes bags
calvin klein
valentino sandals
nike running trainers
true religion sale
kd 9 shoes
burberry outlet
coach outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350 v2
adidas outlet
ralph lauren polo outlet
coach outlet online
cheap omega watches
nike roshe
nike tiempo legend
ray ban eyeglasses
christian louboutin shoes
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
nike air max 2016
vans shoes
cheap pandora jewelry
coach outlet online
adidas football boots
replica watches
kate spade handbags
mont blanc pens
nike air max uk
michael kors outlet online
birkenstock sandals
air max uk
adidas zx flux
christian louboutin pumps
20174.19wengdongdong
avatar #5
adidasnmd1 február 15. 09:03 81 hozzászólás 3209.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #4
Sjcg123456 január 21. 08:30 282 hozzászólás 1326.
longchamp bags on sale
Ugg Homme Pas cher
official NHL jerseys
Moncler Outlet Online
nike air max running shoes
uggs for cheap
Doudoune Femme Pas Cher
scarpe nike
cheap real uggs
australia uggs outlet
hogan rebel donna
Air Huarache
Sheepskin Ugg Boots
australia uggs outlet
Chestnut Ugg Boots
nike sportschuhe damen
zapatos de futbol nike
Anelli Pandora
hogan scontate
zapatillas running
ugg boots outlet online
scarpe hogan outlet
chaussures de foot pas cher
chaussure basket homme
Cheap Michael Kors
Air Jordan Release Date
cheap uggs for women
Canada Goose Outlet
Nike Air 90
Ray-Ban Official Discounted Site
Air Max Sneakers
nfl store
cheap christian louboutin
The official UGG
louboutin heels
Nike Air Max Boutique
Ugg Boots On Clearance
Veste Moncler Pas Cher
canada goose jackets on sale
Oakley Outlet
pandora rings
Pandora Beads And Charms
Toms Outlet Online
Nike Pas Cher Femme
adidas outlet stores online
Boutique Ugg
Michael Kors
sac a main michael kors
Jordan Store
Air Max 90
Bottes Ugg Pas Cher
pandora online
Nike Air Max 90
Doudoune Moncler Solde
hyperdunk 2014
moncler jacket sale
Uggs Pas Cher Soldes
religion store
uggs outlet
Moncler Store
moncler outlet
Ugg Noir Pas Cher
Cheap Stone Island Jackets
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora bracelet charms
Air Jordan Retro Sale
Orecchini Pandora
Womens Ugg Boots
Oakley Sunglasses Cheap
Coach Bags On Sale
ray ban wayfarer eyeglasses
Yeezy Boost Sale Online
Soccer Boots Outlet nike
pandora jewelry store
Chaussure Nike Pas Cher
retro jordans for cheap
Ray ban sale online
Nike Air Huarache For Sale
pandora charm bracelet sale
Soldes Ugg
Ugg Femme Pas Cher
chaussure Nike homme
Ugg Pas Cher En France
Nike Air Women
Nike Zapatos
toms shoes outlet
portafoglio michael kors
vans shoe store
nike shoes
tru religion jeans
abercrombie and fitch store
womens nike air max
goedkope nike air max
christian louboutin outlet
nike chaussures
adidas store
Original Ugg Boots
Jordan Schoenen
cheap nike air max
cheap uggs
Ugg Classic Tall
michael kors bags outlet
Canada Goose Official Site
Boty Nike Air
fitflops sale uk
Bottes Ugg Femme Pas Cher
uggs for women
nike sb stefan janoski
Ugg Outlet Online Store
Lebron 13
nike sneakers
Jordan Future
moncler girls
adidas outlet
Moncler Jacket Womens
new pandora charms
nike tn pas cher
ugg boots cheap
Stone Island Outlet
Ugg boots Sale
Sportschuhe Nike
huarache sneakers
Air Nike
prada outlet
michael kors handbags on sale
Moncler Sale
coach factory outlet online
Air Max For Sale
Timberland Outlet
Nike Factory Store
Timberland skor
Uggs Outlet Store
canada goose sale online
adidas kläder
Nike Air Jordan 11
new jordan releases
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
new yeezy shoes
moncler coats for women
Michael Kors handbag discount
ugg store
nike sportschuhe
Michael Kors Outlet
Pandora Official Website
nike air jordan pas cher
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
ugg outlet online
newest lebron shoes
reebok running shoes
nike air
Canada Goose Outlet Store
chaussures nike pas cher
nike schuhe günstig
pandora outlet store
Yeezy Black
sac coach soldes
converse store
Ugg Pas Cher Femme
Nike Air Max Cheap
canada goose jacket outlet
nike joggesko
nike mercurial soccer cleats
ugg boots for women
Canada Goose Outlet
Air Max Femme
ugg boots classic
Kobe Shoes Nike
nike damenschuhe
Negozi Pandora
billige nike sko
Uomo Hogan
Ugg Button
Nike Pas Cher Homme
Nike Online Store
23 is back
Nike Shoes Sale Store
air force one pas cher
Nike Air Sneakers
longchamp tote bag
Doudoune Moncler Pas Cher
nike jordan shoes
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Nike Store
cheap air max outlet
pandora beads
zapatillas nike baratas
toms sale
nike free
ugg clearance
nike air schuhe herren
air jordan
Michael Kors handbag on sale
Ugg Grise Pas Cher
Pandora Store
Sneakers Nike
adidas schoenen
Jordan Sneakers For Sale
ugg factory outlet
Adidas Originals Superstar
botas de futbol
Toms Shoes For Women
Michael Kors Handbags Discount
Vans Black Sneakers
Veste Moncler Femme
Air Jordan News
Botte Ugg Femme
zapatilla adidas
0121Sjcg
avatar #3
shaddam 2013. december 19. 906 hozzászólás 407.
Válasz snaci #1. hozzászólására
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )
Márciusban esedékes. Mondjuk lehet úgy elleszek a pár héttel korábbi infamous-szel hogy várnod kell
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
Drang 2013. december 19. 2740 hozzászólás 85.
Köszi az élménybeszámolót, most már erősen fontolgatom a vételt... Egy gond van az ára, ami még igazán borsos. :kacsint:
Drang over and out!
avatar #1
snaci 2013. december 19. 473 hozzászólás 822.
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )
Chat RSS