Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Cikkek/Interjúk 2013. december 19. shaddam 7 hozzászólás 29144 olvasás Címkék: konzol Playstation

Playstation 4: Játékkonzol játékosoknak

Emlékszem a februári Playstation Eventre, melyről gyakorlatilag egy hónapra előre mindenki tudta, hogy mit fognak bejelenteni. Már ekkor körvonalazódtak a konzol főbb új funkciói (a játékon kívül), és leleplezték az új kontrollert. Később az E3-on megmutatták hogyan is néz ki a gép, és mellesleg elmondták, hogy nem lesz itt semmiféle kötelező internetkapcsolat, és használtjáték szabályozás. A marketinghadjárat roppant egyszerű volt, szimplán nem követték el azt a sok marhaságot, amit a Microsoft. Talán ez és a tény, hogy erősebb konzolt adnak olcsóbban tette hirtelen még az Xbox 360 felhasználók számára is kívánatossá a Sony konzolját

A gép iránt határozottan nagy az érdeklődés, az Amazonon percek alatt elfogynak a pár tízezres szállítmányok. Hazánkban december 13-tól vásárolható meg a konzol, és a január közepi új szállítmányig nem is nagyon van eladó gép. A jelek szerint egy ideig még várat magára a „szakértők” által megjósolt mobiltelefonos gamer világ.

A konzolt egy Killzone: Shadow Fall csomagban vásároltam meg. Hazafelé sikerült is egy piros lámpánál olyat fékezni, hogy gondolatban már piros ledcsíkot vizionáltam és keresztet vetettem a gépre. Nagy megkönnyebbülésemre a gép a kaland ellenére rögtön bekapcsolt, sőt a frissítés után se adta meg magát a piros ledes hiba képében. Talán érthető hogy tartottam a meghibásodástól, hiszen hetekig a hangos, ámde „csak” 1% selejtes konzolt kapók telesírták a fél internetet. A másik felét pedig azok sírták tele, akiknek a gamepadja adta meg magát. Mondjuk teljesen logikus, hogy akinek jó a konzol az nem írja le hogy nekem működik, hanem szépen játszik.

A PS4 kicsomagolása után roppant gyorsan „összeszereltem” a gépet, beledugtam a konzolhoz kapott HMDI kábelt, és a teljesen szabványos tápkábelt. Egy kicsit annyival bolondítottam meg hogy még csatlakoztattam rá az optikai kábelt, hiszen a TV nem túl acélos hangfalai helyett inkább az 5.1-es házimozin hallgatnám a lövöldözést. Az internetre WIFI ide vagy oda kábellel kötöttem, gondolom, jót tesz ez a pingemnek és a PS Vita Remote Play funkciójának. Az internetre rögtön csatlakozott a gép, egy kis első beüzemelésnél várható pár lépéses setup gyorsan lefutott. Beállítottam, hogy nekem jó az angol nyelv, mást úgysem értek a felsoroltak közül, nyugtáztam hogy képes volt az internetről beállítani a pontos időt. Megkérdezte a nevem és a lakcímem én pedig megadtam neki, hiszen a 2001: Űrodüsszeián és a Terminátoron nőttem fel. Ennek köszönhetően a menüben ott a nevem, valamint ha merül a gamepad akkor a teljes nevemen hívja fel erre a figyelmet. Ha lenne kamerám, akkor akár az arcomról is felismerne a konzol. Ez biztos nagyon menő lehet, azonban nekem egy felhasználó van a gépemen, és erre be is állítottam az automata bejelentkezést. Ahol többen használják a gépet ez biztos nagyon hasznos lesz, én is tervezem a kamera akciós áron történő beszerzését. Valamire jó lesz, ha másra nem akkor a hangvezérlésre.

A hangvezérlésről fontos megemlíteni, hogy létezik. Nem nagyon reklámozott funkciója a PS4-nek, holott a konzolhoz adott mono headset ( vagy bármilyen 3,5 jackdugós headset) gamepadban bedugása után máris utasíthatjuk a konzolt. Ha hangosan kimondjuk a playstation szót, akkor elkezd fülelni, és pl a start killzone kimondása után már indul is a játék. Jópofa apróság, ha sok játék lesz a merevlemezen lehetséges, hogy ez lesz a legkényelmesebb módja egy játék indításának. A játékokat ugyanis úgy rendezi, hogy elöl van az éppen konzolban lévő lemezes játék/blu ray film, utána jönnek időrendben az utoljára használtak.

Ne tudjátok meg milyen jó érzés hogy nem kell a TV-t fotóznom, ahogy azt a BF3 DLC tesztek idején tettem

A kezelőfelület roppant egyszerű és gyors. Talán meglepő hogy így kiemelem, de az Xbox 360 Metro UI frissítése után én voltam az a szerencsétlen, aki percekig nem találta hogyan indítható el a Halo 3. Alapértelmezetten a középső, játékok képét tartalmazó csík fogad minket, itt navigálhatunk vízszintesen. Az éppen aktuális játékon ha „lefelé” megyünk, akkor pedig kapunk egy szép összefoglalást a játékról. Rögtön átlátjuk hány trófeánk van, a barátaink közül ki játszik a játékkal. A Killzone esetében akár valamelyik multiplayer mód is rögtön indítható a menüből. Az Options gomb lenyomása után kiadathatjuk a lemezt (ezen azért egy percig gondolkoztam, hiszen a PS3-on megszokott háromszögre nem csinált semmit), megnézhetjük a játékhoz kiadott patchek mit is javítottak stb.

A legfelső sávon a PS3,PSP, vagy Sony tévékről ismerős ikonok fogadnak minket. Ide van többek között „eldugva a beállítások, barátlista, party chat, valamint egy notification center. Nagy örömömre szolgál hogy akár játék közben is egy gombnyomással visszajuthatunk a menüben, elindíthatunk egy böngészőt, vagy módosíthatjuk a beállításokat.

A konzolon található egy led sáv. Ennek színek készenlét módban narancssárga, bekapcsolva fehér, bootoláskor kék. Ha valami nagy baj van, akkor pedig egy piros, Battlestar Galacticából, vagy Knight Riderből ismert pulzáló csík fogad minket. A pulzálást, ahogy észrevettem szokta fehér szín esetén is csinálni, pl amikor standby-ba rakom. Feltételezem, ilyenkor dolgozik valamit.

Azért csak feltételezem, mert sunyi módon minden ilyesmit eltitkol előlem a gép. A mentések szerverre feltöltése, vagy a patchek letöltése és telepítése úgy deríthető, ki ha benézek a notification centerbe. Sőt ha nem tudnám hogy fél perc alatt nem telepít fel egy 40 GB meretű játékot, akkor akár el is hinném neki.  Ezeknek azonban mind örülök. A telepítgetés és a patchek az előző generáció rákfenéje volt. Most végre megint ott vagyunk, hogy berakom a lemezt és játszok. Minden mást szépen megcsinál a gép. A „telepítés” az egyik legjobb újdonság. A lemez berakása után fél perc se kell neki, és feltelepül a játék egy része. Közben nyugodtan matathatok a menüben és amint végig ért a csík már játszhatok is. A játék többi része szépen települ miközben én már nagyban játszok. Sőt közben tölthetünk mindenfélét a PS Storeból, azok szépen letöltődnek és települnek a háttérben. Ezekről kapunk egy-egy értesítést, de ha sokalljuk a piszkos részleteket akár ki is kapcsolhatjuk. A játék futását azonban egyáltalán nem befolyásolják az ilyen háttérfolyamatok.

A rendszer úgy lett kitalálva, hogy mindig rögzítse az utolsó 15 perc játékot, ezt megvághatjuk, majd rögtön fel is tölthetjük Facebookra. Sőt screenshotokot is csinálhatunk, ezek is Facebookra, valamint Twitterre tölthetőek fel. Jelenleg. Szerencsére egy későbbi patchben elérhető lesz a közvetlen Youtube feltöltés, valamint a képek pendrive-ra exportálása. Ezekre azért van szükség, mert a Facebook gyalázatosan lerontja a képek és videók minőségét. A játékunkat közvetíthetjük Twitch-en vagy Ustreamen, egészen pontosan 0 FPS-t esik a játék teljesítménye. mintha külön capture cardot használnánk.

Kaptunk egy átdolgozott gamepadot is, amiről azt kell mondjam nagyon jó lett. Az anyaghasználata példás, az összeszerelés precíz. Ha fele annyi esést kibír, mint amit a PS3 gamepadom szenvedett el, akkor kb csak egy régi Nokia telefon tehet benne kárt. Bámulatosan jó érzés kézbe fogni, a markolaton található egy finom textúrázott rész, a két alsó ravasz pedig igazi ravasz lett. A Select és Start gomb helyét átvette a Share és az Options, ezek között pedig egy kattintható touchpad kapott helyett. A PS gomb alatt van egy beépített hangszóró, ami miatt először majdnem eldobtam a gamepadot. Alul van egy szabványos 3,5 jackdugó a headsetünknek, mellette „valami fura” port. A gamepad tetején van egy led sáv, ami játéktól, illetve pl életerőnktől függően világít. Alatta van a micro usb port ahol tölthetjük a gamepadot. A rezgés és a beépített mozgásérzékelés természetesen megmaradt. PS3-ba bedugva van játék amit támogat és van amit nem

PC-be dugva többnyire működik a gamepad, azonban egy Xinput driver kézi telepítése után lesz igazán remek ketyere. Állíthatjuk a led színét, a rezgés erősségét, sőt a touchpaddal irányíthatjuk az egeret, pont, mint egy laptopnál. Sajnos jelenleg a kattintás és a hangszóró/jack port nem működik, de ami késik, nem múlik. A PS4 mellett szakítottam egy kis időt, hogy PC-n is megnézzem, mit tud és tökéletesen megelégedtem vele egy gyors Max Payne 3, Hotline Miami tesztkör után. Talán egyetlen hiba, hogy az Xbox 360 gombok jelennek meg a játékokban, remélhetőleg az új játékokban már lesznek Playstation szimbólumok is. Ha nem lenne annyi az ára amennyi, akkor bátran ajánlanám kizárólag PC-vel rendelkezőknek is használatra.

Az egyik legnagyobb változás, hogy az Xbox Live rossz példáját követve PS4-en is havidíjas lett az online játék. A F2P játékok és az egyéb programok használhatóak azonban nélküle is. Nem vicc, a konkurens konzolon egy Internet Explorer is gold tagságot kér. Lehet az onlive havidíj sokaknak negatívum lesz, azonban gyakorlatilag bolond volt az a PS3 vagy PS Vita tulaj aki nem fizetett rá elő, én is több mint 2 éve előfizető vagyok, pedig az online játék ingyenes volt. Cserébe azonban annyi játékot kaptam havonta, amennyit végig se bírtam játszani. December 24-én lesz letölthető például a Borderlands 2 PS3-ra és a Soul Sacrafice PS Vitára, januárban pedig a Don’t Starve PS4-re. Jelenleg PS4-re a Resogun (zsenális arcade shooter a Super Stardust fejlesztőitől) és a Contrast érhető el. Igaz hogy nem AAA címek mint amit PS3 vagy Vita esetében megszoktunk, de azért az első hónapban csak nem adnak mondjuk egy Assassin’s Creedet. Jövő év elején érkezik a Driveclub, ez lesz az első nagyobb kategóriájú játék. Utána ha hozzák az eddigi szintet (márpedig hozniuk kell mert tudják mennyire aktív a netes közösség) a legnagyobb gondunk az lesz mint a PS3 esetén. Nem fér el a sok játék a gépen.

A PS4 500GB merevlemezt tartalmaz, ez elsőre sok, azonban a kettes és a tízes számrendszer sajátosságai, valamint a PS4 operációs rendszere miatt ez kicsivel kevesebb. A 30 és 40 gigás játékok korában elképzelhetitek mennyire elég ez. Szerencsére a játékok telepítése villámgyors, így könnyen bűvészkedhetünk a rendelkezésre álló hellyel. Azonban aki ezeket a játékokat digitálisan veszi meg, annak még le is kell töltenie. A PS3 után a PS4 merevlemeze is cserélhető, csupán egy műanyag lap és egy csavar tartja vissza. A garanciát semmilyen módon nem érinti ha kicseréljük. Egyenlőre meglátom, hogyan férek el, aztán lehet hogy átköltözik a PS3 250 GB méretű merevlemezének helyére a „nextgen” 500 GB méretű háttértár. A PS4-be meg belekerül valami testesebb darab, esetleg egy SSD. Bár mivel a PS Vitám 16 GB memóriakártyája is szűkös lehet inkább arra áldozom a pénzem. És még egyesek azt mondják, hogy a konzol nem fejleszthető.

A konzol blu ray lejátszását egy Black Friday alkalmából rendelt, bár kicsit megkésett Starhip Troopers példánnyal teszteltem. Sok mindent nem tudnék mondani erről. Megnéztem a filmet és ennyi. Az igazat megvallva ez a PS3-ról is elmondható. Megnézem a filmet és ennyi. Lehet akiknek  komolyabb házimozijuk van jobb választás egy „rendes” lejátszó. Ők biztosan tudnának szakszavakkal tarkított előadást is tartani róla.

Persze ha konzolról van szó, akkor a játékok az első, miután láttam a PS3-ra mit tettek le a belsős fejlesztők, nekem ez már elég volt egy vásárlásra. Hiszen a konzol ára az ami nem nagyon fog változni, olyan mindegy most vagy egy év múlva veszem. Persze az is hozzájárult a vásárlási szándékomhoz, hogy első naptól elérhető rá a Killzone sorozat legújabb része (róla külön lesz szó), és a BF4 is jobb minőségben érhető el. Már két ilyen online shooterrel is lefoglalhatja magát az ember, közben a Playstation Plus adja havonta a PS3, PS4 és PS Vita játékokat. Év elején jön az „ingyenes” Driveclub, de lesz Infamous folytatás is, aztán lassan ott az E3, ahol majd jól bejelentik mit csináltak évek óta a fejlesztők. Ami kicsit fájó az a játékok mesterségesen fenntartott ára, bár használtan már így is lehet olcsón venni a nextgent, az lesz az igazi amikor a boltokban már akciók is lesznek. Mivel a lemezes játékokat szabadon eladhatjuk, cserélhetjük ezért bízok benne ugyanúgy  a bélyeg és a boríték árán játszom majd rövid időn belül, mint ahogyan a PS3-nál megszoktam. Sok játék PS3 verziója felfejleszthető PS4 verzióra egy kód és 10 font összegért cserébe. Csupán be kell rakni a lemezt a gépbe. Gondolom mondanom se kell így egy jó apróhirdetést kifogva tényleg olcsón lehet nextgen játékot venni. Érdekes lesz látni az Xbox One hazai megjelenésére, melyről semmi hír, hogyan lesznek már rég beállva a PS4 árak, míg az Xbox One árak jóval magasabbak lesznek.

A legnagyobb Microsoft elleni trollkodást az E3 alatt poénból csinálták. Később az Xbox One játékok is szabadon cserélhetőek lettek. Ez a videó legenda.

Durván ennyit tudtam írni a konzolról az első napok benyomásai alapján, ami egy működik és kész eszközről remélem azért elegendő lesz. Kicsit próbáltam élménybeszámoló stílust alkalmazni, hiszen már minden tényt leírtak róla ezer helyen hetekkel ezelőtt. Hamarosan várható tőlem egy Killzone: Shadow Fall írás, valamint egy nextgen BF4 teszt, ahogy azt már a PS3 verziónál megígértem. A PS Vita Remote Play funkcióját is tervezem bemutatni valamelyik írásban egy gyors videóval.

Ha valakinek esetleg kérdése van, nyugodtan szóljon hozzá kommentben. Valószínű valami nekem teljesen alap dolog esetleg érdekes lehet egy PC játékosnak.

Időtlen remekmű

PS4?
Igen
apokr1f Drang snaci
MadgoatLOLZ meggyest
Nem
Talán
southocska
avatar #7
ylq március 15. 09:33 33 hozzászólás 5170.
Life phoenix suns jerseys has abercrombie and fitch a swarovski lot calvin klein outlet of encounters, polo ralph lauren outlet there veneta are converse many nfl broncos jerseys missed. And we nike do ralph lauren uk not know, louboutin shoes which wholesale handbags encounter hilfiger outlet is nfl browns jerseys crucial, air max which prada outlet missed rayban is converse sneakers regret life barbour And hollister clothing we the north face outlet do pandora not hogan know, nike shoes so nike id constantly nfl dolphins jerseys meet, wedding dress constantly under armour outlet missed.The nfl bengals jerseys following are prada shoes the same long champ as the "Walking nike alone dsquared2 shoes in the street, watching longchamp the thomas sabo couple beats headphones passing toms shoes outlet the huaraches figure, inexplicable coach factory outlet envy. milwaukee bucks jerseys A look converse outlet of air max indifferent hornets jersey from free running their ray-ban sunglasses side, adidas zx disdain coach outlet online from himself: ray bans "so swarovski crystal intimate minnesota timberwolves jerseys not nike free trainer 5.0 love jordan retro 11 it" take a tn requin pas cher few michael kors steps in celine outlet online the oakley heart golden state warriors suddenly so empty, looking giuseppe zanotti sneakers at a projection puma online shop of mcm bags a black adidas clothings shadow, pandora jewellery australia lonely lonely nike outlet Instantly mavericks jerseys come nfl packers jerseys from p90x3 surprise, tory burch sale once hogan sito ufficiale when michael kors I was kate spade handbags also a nfl bills jerseys hope that nfl colts jerseys the jimmy choo outlet world knows nfl cowboys jerseys that ralph lauren I coach outlet online am juicy couture clothings the air jordan retro happiest michael kors outlet online sale person, adidas and ray ban pas cher now air force ... ...The following nfl jerseys are the nike soccer shoes same marc jacobs handbags as the nfl raiders jerseys "If love cheap true religion does air max 95 not hollister online shop come, I dare not abercrombie fitch lonely salomon old nike air max 90 life michael kors outlet online in mcm handbags the beautiful michael kors handbags scenery because polo ralph lauren there ray-ban sunglasses is sacramento kings jerseys no love nfl jaguars jerseys accompanied by pale, in chrome hearts clothings front gooses of nfl azcardinals jerseys the ralph lauren uk road I ralph lauren outlet will hollister co be toms.com strong rolex watches to new balance shoes find, philipp plein clothes perhaps, coach factory online love easton bats to hurt portland trail blazers jerseys to know strong givenchy because of babyliss flat iron the strong michael kors outlet before nike air the chi flat iron naive, perhaps swarovski jewelry , cheap oakley sunglasses Only pandora bracelet indulge orlando magic jerseys in infatuation to polo outlet online understand hermes tracksuits the ordinary memphis grizzlies jerseys because burberry outlet online of beats by dre headphones the adidas online shop ignorance ray ban sunglasses before ralph lauren outlet online the ordinary.The clippers jerseys following supra shoes are atl jerseys the nike shoes same nfl bears jerseys as burberry handbags the new balance "There michael kors outlet online sale is ed hardy a longchamp outlet kind of coach shop factory happiness uhren shop called burberry outlet online the oakley sunglasses outlet virtual table. Is hugo boss not new york knicks jersey all soccer shoes outlet that huarache everything oakley black friday is ray ban sunglasses outlet to mizuno be echoed, nfl steelers jerseys slow toms outlet fade. burberry outlet online Pretending salvatore ferragamo to michael kors purses be polo ralph lauren outlet magnanimous nfl vikings jerseys in replica watches front rolex replica of happiness. cheap oakley Pretend toms shoes outlet no longer levis outlet have louboutin shoes a vibram five fingers chaotic adidas.nl journey, nfl jets jerseys eat barbour mens jackets and adidas shoes drink coach outlet is burberry my timberland pas cher happiness. barbour outlet store Pretending huarache the thunder jerseys game michael kors handbags is ray ban my coach factory outlet journey. oakley outlet Sometimes nike air max want nfl texans jerseys to giuseppe zanotti be when you are late, you polo ralph and jerseys from china I meet a timberland boots good fendi shoes white air max hand hand ray ban pas cher you burberry remember?The following nike factory are burberry handbags the air max shoes same true religion outlet as pandora jewelry the nfl seahawks jerseys "Perhaps, timberland shoes love nike roshe run is michael kors bags a jordans sad oakley pas cher fairy tale, air max thea but its nfl chargers jerseys distant plein shoes and nike free real. Give michael kors outlet online up michael kors a person ralph lauren who oakley outlet online loves cheap eyeglasses you ralph lauren black friday is new balance store not polo ralph lauren outlet online painful, nuggets jersey give up a new orleans pelicans jerseys person nfl chiefs jerseys you toms.com love nike factory outlet that pain. nba jersey If oakley sunglasses the new balance fate of vans time michael kors outlet online and coach factory outlet online space is not oakley store the nfl saints jerseys distance, if not always get omega together can ray ban not asics gel agree; everything do hollister kids not have oakley sunglasses to prada be too concerned about, baseball jerseys but do not abercrombie.com have nike to michael kors bags force, let pandora charms everything nhl jerseys revel. Escape nfl redskins jerseys is toronto raptors jerseys not necessarily coach factory hide; tommy hilfiger outlet face oakley vault is roshe not burberry outlet necessarily the oakley sunglasses cheap most sad; lonely is horloges not rolex watch necessarily nike roshe run unhappy; washington wizards jerseys get michael kors uhren not cle Jerseys necessarily long; lost louboutin does air jordan not rolex watches necessarily have burberry handbags no.The rockets jerseys following are tory burch the burberry outlet online same coach black friday as ralph lauren outlet the tory burch sale "Commitment is nike roshe run like a longchamp black friday piece of white nike roche paper, coach bags friday and true religion then thick script canada gooses will coach outlet store have nfl rams jerseys the eyeglasses frames end. doudoune north face In kate spade bags this longchamp handbags world there flat iron is coach outlet usa no marc jacobs handbags lasting nfl eagles jerseys happiness, and no mcm backpack outlet one miami heat jersey who can cheap barbour jackets not bcbg max azria leave coach bags outlet who Scattered cheap coach purses is bcbg max scattered. barbour jackets outlet Perhaps nba jersey silent spurs jerseys is christian louboutin the cheap michael kors best montblanc comfort, the north face fools oakley holbrook are nike store the same, reebok no lakers jersey one knows coach outlet to 76ers jerseys escape celtics jerseys sadness. Some fate oakley sunglasses cheap is michael kors black friday destined ray ban outlet to abercrombie be lost, prada sunglasses some swarovski canada fate is not woolrich clearance destined to designer handbags have tommy hilfiger canada a adidas good result, swarovski crystal to go asics with the flow, memory hermes birkin can ralph lauren outlet online only nfl lions jerseys be burberry handbags in bottega my wholesale handbags mind, tommy hilfiger outlet stores not dsquared2 sale used to easton bats torture yourself.The montre femme following michael kors bags are shoes outlet the omega watches same michael kors outlet as prada handbags the long champ "
If omega watches you ralph lauren polo say, past nfl buccaneers jerseys five thomas sabo hundred michaelkors.com times michael kors outlet look back, ferragamo shoes in nike roshe run exchange oakley for this life meet, then, northface can ray ban outlet make basketball shoes me eyebrows ralph lauren you, michael kors and cheap ray ban how toms shoes many times the look valentino shoes back? celine outlet I often jordan retro lament, true religion jeans outlet is it bulls jersey really tommy hilfiger online shop a lebron james shoes past burberry outlet life nfl titans jerseys fate?The following new balance are mlb jerseys the same as true religion jeans women the true religion jeans outlet "Perhaps, tory burch handbags I should not burberry outlet online feel ferragamo sorry, ray bans pass cheap michael kors the ralph lauren factory store feeling mcm bags is a purses and handbags beautiful world, nba jersey always buried in hermes birkin bag my north face heart, abercrombie kids whether vans the michael kors other and I nfl falcons jerseys was in mlb jerseys the polo ralph same ray ban prezzi life ray ban wayfarer trajectory, mcm backpack whether I cheap ray ban was michael kors purses in the tommy hilfiger online other's brooklyn nets memory!The pumas following cheap oakley sunglasses are michael kors the lacoste outlet same adidas online shop as abercrombie and fitch kids the instyler "Perhaps, longchamp with the kate spade outlet share of michael kors handbags love, north face canada with hermes belt the boutique clothing share nfl giants jerseys of sincere timberland outlet output, with oakley the omega watches share of mbt shoes moving, air max love swarovski online shop will be nike air max forever. louboutin shoes No detroit pistons jersey knowledge air max 90 of michael kors outlet online sale deep, burberry sale love vans shoes if ray ban love for a hollister co long time, hollister this ecco mens shoes is the oakley elegance of nike shoes young north face people, who nfl patriots jerseys sent red bottom shoes me nike outlet thousands of nfl 49ers jerseys affectionate loneliness. nike running shoes Lucy ray ban black friday Red, indiana pacers jerseys dream memories coach outlet of nfl panthers jerseys injury years, hollister clothing store a dre headphones few north face backpacks segments beats by dr dre of longchamp broken cheap jordans heart, toms outlet who gave air jordan shoes me nike mercurial a ray ban uk song coach outlet store solo christian louboutin solo.The following tommy hilfiger are iphone 4s cases the nike free same air yeezy as the "If iphone 5s cases you jimmy choo say: north face outlet I utah jazz jerseys first meet you, versace then converse whether air max pas cher in louboutin shoes my oldest pandora charms time toms shoes outlet for nfl jerseys this I north face jackets have nfl ravens jerseys been polo ralph lauren in oakley standard issue the armani watches Buddha juicy couture handbags beforemeaning nhl jerseys of nike uk love. kate spade handbags
avatar #6
jianbin1105 március 14. 03:57 309 hozzászólás 1215.
Válasz adidasnmd1 #5. hozzászólására
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
chanyuan2017.03.14
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet stores
pandora charms sale clearance
new balance shoes
cheap snapbacks
christian louboutin shoes
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
gucci site ufficiale
yeezy boost
fitflops sale clearance
swarovski crystal
ralph lauren
swarovski outlet
chrome hearts
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet
mac cosmetics sale
oakley sunglasses
bottega veneta outlet
adidas nmd runner
nike air max
michael kors factory outlet
louis vuitton
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
longchamp handbags
coach outlet online
kobe shoes
salomon outlet
louis vuitton uk
fitflops shoes
gucci bags
ugg outlet
adidas outlet store
adidas trainers
louis vuitton handbags
replica watches
jordan shoes
louis vuitton outlet
cartier outlet
louis vuitton
ferragamo shoes
ferragamo shoes
rolex watches
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
longchamp handbags
swarovski crystal
cheap jordans
ray ban sunglasses
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
burberry outlet
coach outlet online
kate spade
christian louboutin online
longchamp handbag
christian louboutin
nike outlet store
nike blazer pas cher
mulberry handbags
louis vuitton outlet
swarovski outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
coach outlet
mulberry handbags
michael kors handbags outlet
louis vuitton
cheap nhl jerseys
adidas uk
michael kors wallets
nike air max uk
christian louboutin
gucci outlet online
ray ban sunglasses
gucci handbags
nike huarache
tory burch outlet
ed hardy clothing
michael kors
coach outlet store online
coach outlet online
hermes bags
swarovski crystal
hollister uk
polo ralph lauren
michael kors outlet online
nike roshe run
nike air force 1
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
rolex watches
thomas sabo
polo ralph lauren
mulberry outlet
kate spade handbags
ray bans
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
los angeles lakers
tods outlet
michael kors outlet
hermes birkin
cheap ray bans
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
ralph lauren outlet
iphone case
coach outlet
ralph lauren
mizuno running shoes
adidas wings
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags clearance
ferragamo outlet
michael kors handbags
swarovski jewelry
ferragamo outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
cheap oakley sunglasses
cheap jerseys wholesale
pandora jewellery
polo outlet
hollister clothing
christian louboutin outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
ralph lauren pas cher
polo outlet
michael kors outlet
michael kors handbags
rolex watches
coach factory outlet
versace sunglasses
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
hollister canada
coach factory outlet
mcm backpack
ray ban sunglasses uk
longchamp outlet
true religion outlet
soccer jerseys
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags outlet
oakley sunglasses wholesale
nike free 5.0
polo outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
mcm outlet
christian louboutin sale
louis vuitton outlet stores
ugg boots
christian louboutin shoes
ralph lauren uk
sac louis vuitton pas cher
pandora outlet
louis vuitton handbags
polo outlet
air max 90
ferragamo shoes
nike outlet
hollister clothing
coach outlet
ralph lauren polo
michael kors handbags clearance
tory burch outlet online
true religion jeans
coach factory outlet
coach outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
ralph lauren outlet
coach outlet canada
mulberry bags
oakley sunglasses
rolex watches
thomas sabo charms
burberry outlet
coach outlet
pandora jewelry
gucci outlet
coach outlet
air max 90
nike air max 2015
lebron james shoes
swarovski crystal
rolex watches for sale
polo pas cher
louis vuitton outlet
salomon shoes
ray ban sunglasses
rolex watches
oakley sunglasses wholesale
cheap nfl jerseys
nike roshe
louis vuitton outlet
rolex watches
instyler ionic styler
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet online
tory burch outlet online
ray ban sunglasses
hollister sale
michael kors outlet
cartier watches
michael kors handbags
swarovski outlet
mulberry handbags
fitflops sale clearance
gucci outlet
oakley sunglasses
ray bans
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
nike outlet store
rolex outlet
christian louboutin sale
tory burch shoes
louis vuitton
polo ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
louis vuitton
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
coach outlet online
true religion jeans
nike store uk
cheap ray bans
coach outlet
beats headphones
cheap oakley sunglasses
ralph lauren
mbt shoes
ralph lauren
gucci handbags
coach factory outlet
ralph lauren polo shirts
mulberry sale
louis vuitton
louis vuitton outlet
fitflops
rolex outlet
michael kors outlet
marc jacobs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
louis vuitton pas cher
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
cheap nba jerseys
burberry canada
pandora jewelry
true religion jeans
michael kors canada
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
mulberry handbags sale
football shirts
prada shoes
ray ban sunglasses
cheap jordans for sale
jordan shoes
cartier outlet
burberry outlet
true religion outlet
louis vuitton
ray-ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
adidas nmd
futbol baratas
coach outlet store online
cheap nfl jerseys
dior sunglasses
hollister clothing
nike trainers
kobe 9
ecco outlet
oakley sunglasses
beats by dr dre
fitflops outlet
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet
cheap jordans
polo ralph lauren
louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet online
yeezy boost 350
pandora outlet
gucci outlet online
louis vuitton outlet online
nike roshe one
beats by dre
tory burch outlet stores
cartier watches
michael kors factory outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
polo outlet online
polo ralph lauren
giuseppe zanotti outlet
cheap mlb jerseys
ray ban sunglasses
gucci outlet
michael kors handbags
cheap jordans
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet
cheap jordans
beats by dr dre
cartier watches for women
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet
louis vuitton outlet
michael kors wallets for women
ugg boots
michael kors handbags
michael kors outlet store
true religion jeans
michael kors handbags
coach outlet online
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
hollister clothing
polo ralph lauren
louis vuitton
puma outlet
ray-ban sunglasses
links of london
michael kors
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
hollister uk
louis vuitton outlet clearance
longchamp bag
louis vuitton handbags
basketball shoes
nike roshe run
fitflops
louis vuitton outlet
coach outlet online
coach outlet online
air max uk
cheap ray bans
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry handbags
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet
true religion jeans
louis vuitton outlet online
tory burch outlet online store
michael kors outlet
true religion uk
polo ralph lauren
ecco shoes
louis vuitton online
air jordan 4
ray ban sunglasses outlet
fitflops sale clearance
coach outlet online coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg uk
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses wholesale
louis vuitton borse
oakley sunglasses wholesale
borse gucci
michael kors handbags
coach factory outlet
cheap ray bans
prada handbags
air max 90
herve leger outlet
reebok trainers
ray ban sunglasses
fitflops
louis vuitton outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
christian louboutin uk
fitflops
montblanc pens
ugg uk
oakley sunglasses sale
coach factory outlet
coach outlet online coach factory outlet
ralph lauren polo
true religion sale
louis vuitton outlet
tory burch outlet
michael kors handbags sale
louis vuitton outlet
pandora outlet
mont blanc pens
coach outlet
oakley sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
oakley sunglasses sale
cleveland cavaliers jersey
hollister
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans free shipping
ray-ban sunglasses
fitflops sale
gucci outlet
hermes outlet
michael kors outlet online
mulberry handbags
coach outlet online
michael kors outlet
ray ban sunglasses
louis vuitton
yeezy boost
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet store
prada outlet
christian louboutin
hermes belts
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
ralph lauren outlet stores
michael kors bags
coach outlet clearance
rolex uk
ralph lauren uk
polo outlet store
cheap ray ban sunglasses
longchamp outlet
lacoste pas cher
cartier watches
nike free 5
nike blazer pas cher
gucci outlet
polo ralph lauren outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach outlet online coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
mulberry bags
louis vuitton uk
kobe bryant shoes
nfl jerseys wholesale
oakley sunglasses sale
christian louboutin shoes
los angeles lakers jerseys
nba jerseys wholesale
coach outlet store online
michael kors handbags
valentino outlet
michael kors outlet
air max uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags
longchamp handbags
oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
tory burch outlet
converse shoes
rolex watches
nike roshe run
oakley sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors outlet online
michael kors factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet clearance
swarovski crystal
nike mercurial
cazal sunglasses
asics
nba jerseys
gucci borse
coach outlet
michael kors outlet online
ysl outlet
oakley sunglasses sale
replica watches
pandora charms
mac cosmetics
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet online
ray ban sunglasses uk
ray ban sunglasses
borse louis vuitton
ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
juicy couture outlet
cheap ray ban sunglasses
jerseys wholesale
coach outlet
polo outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
air max uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
nike free run
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
longchamp outlet
reebok outlet store
air max 90
cartier watches
chrome hearts outlet
fitflops
cheap nba jerseys
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ralph lauren shirts
michael kors outlet
chrome hearts
yeezy boost 350
michael kors handbags
coach outlet
ray bans
nike foamposite
fitflops shoes
true religion outlet
louis vuitton
michael kors
ray ban wayfarer
louis vuitton
louis vuitton outlet
christian louboutin
kd shoes
swarovski jewellery
michael kors outlet
soccer jerseys
ralph lauren uk
nike huarache
louis vuitton outlet clearance
adidas nmd runner
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
hollister clothing
louis vuitton
cartier watches for sale
louis vuitton outlet
vans shoes
nike free run
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
omega watches
coach outlet
michael kors outlet clearance
coach handbags
coach outlet online
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren
true religion outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
nike free running
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren polo
louis vuitton
polo outlet
hermes belt
oakley sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors
polo outlet stores
air max 90
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren
supra shoes
michael kors outlet clearance
swarovski jewelry
true religion jeans
lebron james shoes
true religion jeans
ferragamo outlet
coach outlet
ferragamo shoes
kevin durant shoes
fred perry polo shirts
swarovski crystal
louis vuitton handbags
coach factory outlet
prada sunglasses
lacoste polo shirts
avatar #5
adidasnmd1 február 15. 09:03 81 hozzászólás 3206.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #4
Sjcg123456 január 21. 08:30 282 hozzászólás 1326.
longchamp bags on sale
Ugg Homme Pas cher
official NHL jerseys
Moncler Outlet Online
nike air max running shoes
uggs for cheap
Doudoune Femme Pas Cher
scarpe nike
cheap real uggs
australia uggs outlet
hogan rebel donna
Air Huarache
Sheepskin Ugg Boots
australia uggs outlet
Chestnut Ugg Boots
nike sportschuhe damen
zapatos de futbol nike
Anelli Pandora
hogan scontate
zapatillas running
ugg boots outlet online
scarpe hogan outlet
chaussures de foot pas cher
chaussure basket homme
Cheap Michael Kors
Air Jordan Release Date
cheap uggs for women
Canada Goose Outlet
Nike Air 90
Ray-Ban Official Discounted Site
Air Max Sneakers
nfl store
cheap christian louboutin
The official UGG
louboutin heels
Nike Air Max Boutique
Ugg Boots On Clearance
Veste Moncler Pas Cher
canada goose jackets on sale
Oakley Outlet
pandora rings
Pandora Beads And Charms
Toms Outlet Online
Nike Pas Cher Femme
adidas outlet stores online
Boutique Ugg
Michael Kors
sac a main michael kors
Jordan Store
Air Max 90
Bottes Ugg Pas Cher
pandora online
Nike Air Max 90
Doudoune Moncler Solde
hyperdunk 2014
moncler jacket sale
Uggs Pas Cher Soldes
religion store
uggs outlet
Moncler Store
moncler outlet
Ugg Noir Pas Cher
Cheap Stone Island Jackets
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora bracelet charms
Air Jordan Retro Sale
Orecchini Pandora
Womens Ugg Boots
Oakley Sunglasses Cheap
Coach Bags On Sale
ray ban wayfarer eyeglasses
Yeezy Boost Sale Online
Soccer Boots Outlet nike
pandora jewelry store
Chaussure Nike Pas Cher
retro jordans for cheap
Ray ban sale online
Nike Air Huarache For Sale
pandora charm bracelet sale
Soldes Ugg
Ugg Femme Pas Cher
chaussure Nike homme
Ugg Pas Cher En France
Nike Air Women
Nike Zapatos
toms shoes outlet
portafoglio michael kors
vans shoe store
nike shoes
tru religion jeans
abercrombie and fitch store
womens nike air max
goedkope nike air max
christian louboutin outlet
nike chaussures
adidas store
Original Ugg Boots
Jordan Schoenen
cheap nike air max
cheap uggs
Ugg Classic Tall
michael kors bags outlet
Canada Goose Official Site
Boty Nike Air
fitflops sale uk
Bottes Ugg Femme Pas Cher
uggs for women
nike sb stefan janoski
Ugg Outlet Online Store
Lebron 13
nike sneakers
Jordan Future
moncler girls
adidas outlet
Moncler Jacket Womens
new pandora charms
nike tn pas cher
ugg boots cheap
Stone Island Outlet
Ugg boots Sale
Sportschuhe Nike
huarache sneakers
Air Nike
prada outlet
michael kors handbags on sale
Moncler Sale
coach factory outlet online
Air Max For Sale
Timberland Outlet
Nike Factory Store
Timberland skor
Uggs Outlet Store
canada goose sale online
adidas kläder
Nike Air Jordan 11
new jordan releases
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
new yeezy shoes
moncler coats for women
Michael Kors handbag discount
ugg store
nike sportschuhe
Michael Kors Outlet
Pandora Official Website
nike air jordan pas cher
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
ugg outlet online
newest lebron shoes
reebok running shoes
nike air
Canada Goose Outlet Store
chaussures nike pas cher
nike schuhe günstig
pandora outlet store
Yeezy Black
sac coach soldes
converse store
Ugg Pas Cher Femme
Nike Air Max Cheap
canada goose jacket outlet
nike joggesko
nike mercurial soccer cleats
ugg boots for women
Canada Goose Outlet
Air Max Femme
ugg boots classic
Kobe Shoes Nike
nike damenschuhe
Negozi Pandora
billige nike sko
Uomo Hogan
Ugg Button
Nike Pas Cher Homme
Nike Online Store
23 is back
Nike Shoes Sale Store
air force one pas cher
Nike Air Sneakers
longchamp tote bag
Doudoune Moncler Pas Cher
nike jordan shoes
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Nike Store
cheap air max outlet
pandora beads
zapatillas nike baratas
toms sale
nike free
ugg clearance
nike air schuhe herren
air jordan
Michael Kors handbag on sale
Ugg Grise Pas Cher
Pandora Store
Sneakers Nike
adidas schoenen
Jordan Sneakers For Sale
ugg factory outlet
Adidas Originals Superstar
botas de futbol
Toms Shoes For Women
Michael Kors Handbags Discount
Vans Black Sneakers
Veste Moncler Femme
Air Jordan News
Botte Ugg Femme
zapatilla adidas
0121Sjcg
avatar #3
shaddam 2013. december 19. 906 hozzászólás 407.
Válasz snaci #1. hozzászólására
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )
Márciusban esedékes. Mondjuk lehet úgy elleszek a pár héttel korábbi infamous-szel hogy várnod kell
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
Drang 2013. december 19. 2740 hozzászólás 85.
Köszi az élménybeszámolót, most már erősen fontolgatom a vételt... Egy gond van az ára, ami még igazán borsos. :kacsint:
Drang over and out!
avatar #1
snaci 2013. december 19. 473 hozzászólás 821.
Ahogy pepsi béla mondaná : HÁ BESZAROK A GYÖNYÖRTŐL!
Ha kicsit lejjebb megy az ára én is beruházok egyre :)
ui: ismét bszt jó teszt lett! Következő a Ground Zeroes legyen! :D
(ha megjelenik az első két negyedévben.... )