Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Ultimate Team Cup #1 Eredményhírdetés

Scene hírek 2013. október 24. B4LUUU 0 hozzászólás 2160 olvasás Címkék: meccs

Ultimate Team Cup #1 Eredményhírdetés

Ismét nagyon sok jelentkezővel kellett számolni az FIFA adminoknak, ugyanis a Checkolás után 36 játékos került be az ágrajzba ! Izgalomban nem volt hiány hiszen olyan játékosok is részt vettek a kupán akik ladderben nem aktívkodnak, viszont éreztek magukban annyi motivációt, hogy a Kupán részt vegyenek.

A 20.000 UT zsetont {#hu}malibu húzta be magának, aki a döntőben a nemzetközi porondon is jól teljesítő {#hu}SLIDE- ot győzte le 2:1 es arányban. A 2. hely tulajdonosa még így is 10.000 UT zsetont tudhatott magáénak. A 3. helyet pedig nem más szerezte meg mint {#hu}Pisticent.

A Kupa Ágrajza

A nyertest a mérkőzés után így nyilatkozott:


{#hu}malibu:

"Sziasztok! A kupa nagyon izgalmasan alakult számomra, végig szoros eredmények születtek, egyedül a döntőben nyugodhattam meg egy kicsit, hiszen az első félidőben már hárommal vezettem. Érdekes, hogy a játékosok többsége Serie A-s csapattal jött, azt hittem nagyobb lesz a választék ilyen téren. Taktikaként a védekező mentalitású, gyors, egyérintős kontra játékot játszom... 4-1-2-1-2 es felállással. Én is Serie A-s teammel játszom, de csak azért mert Juve fan vagyok és szeretek Juvés játékosokkal játszani. A csapatomról írnék pár mondatot. Kapuban egyértelmű, hogy Buffon kapja meg a bizalmat, a védelem bal széle egy kicsit gyengécske (a torna után vettem meg Barzaglit), de a Juves középhátvédek és Abate hihetetlen sebessége ellensúlyozza ezt az apró hibát. VKP posztra több jó játékos is van a Ligában Vidal mellet, mint például Pogba, Nainnglan, Nocerino, de nálam ő kirobbanthatatlan. Őszinte leszek a szélsőimmel nem vagyok annyira megelégedve, hiába Cuadrado gyorsasága nem érzem azt a sebességet nála. Elől Ljajic nagyon jól muzsikál... 4 csillagos cselezése és 4 csillagos a gyengébbik lába is, emellett remekül passzol és bátran lehet vele távolról is próbálkozni (Legjobban a tavalyi Boatenghez tudnám hasonlítani). A csatár páros véleményem szerint a legjobb amit összelehet rakni az olasz bajnokságból, esetleg Balotellit lehetne még megszerezni. Ibarbo egy igazi erőcsatár, jól fejel, hatalmas bombákat lő, gyors és nem lehet ellökni. Muriel pedig pont az ellentetje, ő a földön jó, gyors, jól cselez és ugy tekeri a labdákat a finyóba, mint Del Piero a 2006os VB-n a németeknek :). Az új fifa számomra egy kicsit csalódás, azt reméltem titkon, hogy a 20 éves évfordulóra dobbantanak valami nagyot, de nem jött össze. Sokkal több test-test elleni harcot enged a játékvezető, amiből elég idegesítő helyzetek alakulnak ki. A másik probléma számomra a les "radar"... nem egyszer állít meg akkor, amikor vonalból ugrok ki. A szabadrúgásokat is átalakították, számomra nehezebbek lettek, a csavarás valamelyest neccesebb, viszont a beadások nagyon jók lettek... talán túlságosan is. Idén mindenképp szükség van egy igazi erőcsatárra a csapatban, ha eredményes akarsz lenni. Az egész közösség nevében mondhatjuk, hogy köszönjük a kupát és reméljük a jövőben lesz még ilyen UT-s torna! :) Fino alle fine... Forza JUVENTUS! "

És íme a malibu által játszatott csapat:

Összegzés:

Továbbiakban is lehet számítani majd Ultimate Team kupákra, azonban ahhoz, hogy minél ügyesebbek legyetek szükségetek van az 1vs1 játszmákra is. A cél az, hogy mindig fejlődni tudjatok, és a motivációtok ne hagyjon alább. A Magyar Kupákon illetve a Nemzetközi Pénzdíjas tornákon is összemérhetitek tudásotokat a legjobbakkal, és ha kielemzitek a hibáitokat és tanultok belőle, nagyon sokat fogtok fejlődni és egyre jobbak lesztek. További sok sikert mindenkinek !

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS