Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Győzelem a franciák ellen!

Tájékoztató 2013. augusztus 24. Gabu 3 hozzászólás 1641 olvasás Címkék: war

Győzelem a franciák ellen!

Folytatódik a menetelés az Európa-bajnokságon, ugyanis a magyar válogatott a tegnapi napon 15-5 arányban legyőzte Franciaországot. Ezzel a győzelemmel már a felső ág döntőjében vagyunk, ahol Románia  legjobb játékosaival kell megmérkőznünk.

Ahogyan a beharangozó cikkben is említésre került a francia csapat volt az akik az előző Európa-bajnokságon búcsúztattak minket a sorozattól, így  ez jócskán megfűszerezte a tegnap este hangulatát. Ezen kívül tudvalevő volt, hogy a francia játékosok milyen szintet képviselnek, így mindenképpen szoros összecsapásra számíthatott a magyar csapat.

Ezzel szemben a mérkőzés jóval könnyebben alakult , habár viszonylag szoros meccsek voltak, úgy néz ki ezt a győzelmet a tegnapi napon sokkal jobban akartuk mint a franciák, így 15-5-s összesítéssel küldtük őket az alsóági pozícióba.

[2-1] - [0-1]
{#fr} Mika
[4-1] - [1-0]
{#fr} omR52
[4-2] - [3-0]*
{#fr} RomzZ
[1-4] - [2-1]
{#fr} Freestylerz
[1-1] - [3-2]
{#fr} Mamat

{#hu}Magyarország 15 : 5 {#fr}Franciaország

(Aki esetleg nem ismerné a pontszámítás módját: az összesorsolt párok külön 1vs1 meccseket játszanak egymással, ahol a győzelem 2 pontot, a döntetlen 1-t a vereség 0 pontot ér. Oda-visszavágó van tehát egy párosítás maximum 4 pontot hozhat, így 5*4=20 pont oszlik meg a két ország között.)

A mérkőzésen ezúttal {#hu}Gabu és {#hu}Rolcsi hozott 4 pontot, {#hu}Redwing 3-t, míg {#hu}mokosg és {#hu}Pezzy 2-2 ponttal járultak hozzá a győzelemhez. Gyakorlatilag 50% - nál mindenki csak jobban teljesített, ami igen bíztató a következő mérkőzésre.

Kis kitérőként megemlíteném, hogy egy újabb leckét tanultunk meg ezen a waron, ugyanis több játékosnak is kapcsolati problémai akadtak a mérkőzések során. Talán aki kicsit többet foglalkozott FIFA-val találkozott olyan ellenféllel, aki ellen késett, esetleg laggolt a mérkőzés. Ott persze ki lehet lépni, el lehet felejteni, úgyis van következő lehetőség. Azonban egy válogatott mérkőzésen ahol a távolság és ezzel a lehetőség egy rosszabb kapcsolatra ugyanúgy fennáll, senki nem teheti meg azt, hogy nem játsza le a mérkőzéseit(ez esetben automatikusan kikapott). Ha a körülmények nem ideálisak, a játékosoknak nincs több lehetősége, a sorsolás után  az a  két összecsapás van  és kész. Ha késik, ha laggol ezeket tudni kell kezelni és a legtöbbet kihozni belőle. Bátran mondhatom, hogy a tegnapi napon e tekintetben is jelesre vizsgáztunk!

- Ágrajz -

A folytatás: Ezzel a győzelemmel a felsőág döntőjében vagyunk, ahol az ellenfél {#ro}Románia lesz. A következő cikkben elemzésre kerül leendő ellenfelünk, ugyanis bőven van miről-kiről beszélni. Ezen a ponton már nincs mit bizonyítatunk, abszolút egyenrangú ki-ki mérkőzésre fog sor kerülni. Hajrá Magyarország!!!

avatar #3
alexz 2013. augusztus 24. 26 hozzászólás 5858.
Hajrá , Hajrá :D Valós fociba is verni fogjuk a románokat :D itt is remélem. :D
avatar #2
imatyas 2013. augusztus 24. 89 hozzászólás 3030.
Hajrá Magyarok! Szép eredmény lesz ez akár hogy is alakul a vége! :xD:
avatar #1
Drang 2013. augusztus 24. 2730 hozzászólás 86.
Gratula! A románokat is megfogjuk?
Drang over and out!
Chat RSS