Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Győzelem a németek ellen!

Tájékoztató 2013. augusztus 12. Gabu 2 hozzászólás 1970 olvasás Címkék: war

Történelmet írtunk! A tegnapi napon a verseny alsóágára küldtük Nyugat-Európa egyik legfejlettebb fifa nemzetét, azt a német válogatottat akit 2003 óta, mióta Európa-bajnokságok szerveződnek egyszer sem sikerült  megvernünk!

Nehéz szavakba önteni ezt a teljesítményt, ugyanis a magyar csapat sorra utasítja maga mögé azokat a fifa nemzeteket, aminek  játékosállománya és annak nemzetközi tapasztalata jóval meghaladja kis hazánk friss, újonnan felépült közösségét.

Az előző héten Lengyelországot, a tegnapi napon Németországot utasítottuk magunk mögé 13-7- összesítéssel, amivel már a  kupa felsőági elődöntőjében vagyunk. Lássuk, hogy alakult a részletes végeredmény:

{#hu} mokosg [2-1] - [2-1] {#de} princeboa
{#hu} Gabu [1-2] - [0-0] {#de} Tornado
{#hu} Rolcsi [1-0] - [1-4] {#de} Era
{#hu} Redwing [1-4] - [2-1] {#de} SalzoR
{#hu} Pezzy [3-1] - [1-0] {#de} Sneijder

{#hu}Magyarország 13 : 7 {#de}Németország

(Aki esetleg nem ismerné a pontszámítás módját: az összesorsolt párok külön 1vs1 meccseket játszanak egymással, ahol a győzelem 2 pontot, a döntetlen 1-t a vereség 0 pontot ér. Oda-visszavágó van tehát egy párosítás maximum 4 pontot hozhat, így 5*4=20 pont oszlik meg a két ország között.)

A mérkőzésen ismételten kiemelkedő teljesítményt nyújtott {#hu}mokosg és {#hu}Pezzy, akik mindkétszer oda-vissza nyertek ezzel ketten a 13 ból 8 pontot hoztak a csapatnak.  Ez önmagában nem lett volna még elég a győzelemhez azonban {#hu}Rolcsi(2pont) , {#hu}Redwing(2pont) és {#hu}Gabu(1 pont) további 5 ponttal jártultak hozzá a győzelemhez.

A mérkőzésekről élő közvetítés is ment két játékos részéről, amit most visszanézhettek:

- Mokosg vs Princeboa  -
- Redwing vs Salzor  -

A következő fordulóban: Ezek az eredmények kiválóan igazolják az elmúlt 1 év aktivitását, a belefektetett energiát és azt, hogy a megfelelő gyakorlással, hozzállással és versenyekkel bárki ellen fel lehet készülni és lehet nyerni. A következő fordulóban {#gf}Franciaország vs {#es}Spanyolország mérkőzés győztesét fogadjuk. Előző ellefeleinknél mindkét csapat papíron csak gyengébb, így jó esélyünk van a felsőági döntőbe jutásra. Külön plusszt adhatna egy esetleges {#hu}Magyarország vs {#gf}Franciaország összecsapás, ugyanis az előző sorozattól ők búcsúztattak minket az alsóágon.

- Ágrajz -

Egy szó mint száz, folytatódik a menetelés. Jövőhét Vasárnap ugyanitt, ugyanekkor, az ellenfél még egyenlőre ismeretlen. Hajrá Magyarország!

Szerinted megnyerheti a válogatott az Európa-bajnokságot?
Igen
Drang Gabu pezzy
tmx DayWith
Nem
Realmarci
Talán
Rolcsi106
avatar #2
Goston 2013. augusztus 15. 123 hozzászólás 2485.
Gratulálok és köszöntem a linkeket!
"Az ember életének egyharmadát tölti emeletes marhaságok olvasásával. Ez volt a mai adag..."
avatar #1
Drang 2013. augusztus 13. 2730 hozzászólás 86.
Gratula! Remélem megnyeritek srácok!
Drang over and out!
Chat RSS