Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Szenzáció! Legyőztük Lengyelországot!

Tájékoztató 2013. július 29. Gabu 5 hozzászólás 1825 olvasás Címkék: war

Szenzáció! Legyőztük Lengyelországot!

Cikk írói pályafutásom alatt, talán ez az eddigi legörömtelibb hír, amiről valaha számot adtam, ugyanis Magyarország FIFA válogatottja végérvényesen megmutatta Európának, hogy az egész éves gyakorlás, a hazai szekció fejlődése és az az út amit a játékosok egész évbe követtek, egy olyan út, amivel Európa bármely országából felvehetjük a versenyt. 

Aki olvasta előző beharangozó cikket láthatta, hogy ugyan csak 1-2 mondatban de az összes lengyel játékosnak kiemelkedő nemzetközi eredményei vannak, míg nálunk egy feltörekvő nemzedékről van szó, tele tehetséges játékosokkal, ambícióval azonban jóval kevesebb nemzetközi eredménnyel. Papíron Dávid és Góliát csatája volt ez  azonban tudjuk jól melyik játékról beszélünk...Koncentráció, maximális odafigyelés és egy remek kapitányi döntés járult hozzá ahhoz, hogy a tegnapi napon 12-8 arányban LEGYŐZTÜK LENGYELORSZÁGOT! Részeredmények : 

{#hu}mokosg [1-0] - [1-0] {#pl} Lukster
{#hu}Gabu [1-1] - [2-3] {#pl} bejott
{#hu}ReDw1nG [1-5] - [0-1] {#pl} Owca
{#hu}Pezzy [2-0] - [2-0] {#pl} mrn
{#hu}Rolcsi106 [1-0] - [4-4] {#pl} Dominator

{#hu}Magyarország 12 : 8 {#pl}Lengyelország

Csoportkör végeredménye

Magyar válogatott adatlapja

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni {#hu}Pezzy-ről, aki a 900 fős EU 1on1 bajnokság első helyezettjét verte oda-vissza és {#hu}mokosg-ról akinek hosszú idő után ez volt az első válogatott megmérettetése, ugyanis mindketten 4-4, azaz a maximum pontszámmal járultak hozzá a győzelemhez.  {#hu}Mokosg szerepeltetése egyértelműen {#hu}Redwing-t dícséri aki, pontosan a legjobb időben alkalmazta és helyezte vissza a kezdőbe, ezúttal {#hu}Roland helyett. Kiemelendő még {#hu}Rolcsi teljesítménye, aki 4-ből 3 pontot szerzett a lengyelek egyik legjobb játékosa ellen, aki nem mellesleg a katowicei Intel Extreme Masters győztese is lett idén januárban. 

Ezzel a teljesítménnyel csoportelsőként jutottunk tovább, veretlenül, hibátlan teljesítménnyel. Hogy lebecsültek-e minket? Vagy talán éppen szerencsénk volt ? Szerintem senkit nem érdekel, az biztos, hogy ezzel nagyon nehéz helyzetbe hoztuk őket, ugyanis így {#ro}Románia vs {#pl}Lengyelország mérkőzésre fog sor kerülni az egyenes kiesésben,  míg mi {#pt}Portugáliát fogadjuk a legjobb 4-be jutásért.

Ha a címvédőt, azt a lengyel válogatottat aki 10 válogatott meccs óta veretlen volt letudtuk győzni, akkor bátran állíthatom hogy bárkit megtudunk verni és mostmár nem arról beszélünk, hogy milyen hátrányunk van a többi nemzet játékosaihoz képest, hanem arról, hogy mekkora erőt jelent az, hogy lendületbe vagyunk és rengeteg tehetséges játékossal rendelkezünk , akik bárkivel felveszik a versenyt Európába. A portugálok elleni warról később részletes beszámolót olvashattok, addig is...Hatalmas gratuláció minden játékosnak és azoknak is akik végigszurkolták a meccseket. Hajrá Magyarország!

avatar #5
tokics92 2013. augusztus 7. 1 hozzászólás 20998.
SZép volt srácok gratulálok. Remélem egyszer én is ott lehetek veletek majd..:D GYakorlok ezerrel. :D
avatar #4
Drang 2013. augusztus 1. 2730 hozzászólás 86.
Gratulálok! Nagyon szép eredmény!
A döntőig meg se álljatok! :kacsint:
Drang over and out!
avatar #3
Donátbá szoszi van? aláznod kéne őket!
gNu|dst[GoL] - ha en jatszok akkor mindig nyerunk ; gNu|dst[GoL] - Nem halok bele, ha vesztek, nem halok bele ha nem tartanak itt legjobbnak, nem ismernek el
avatar #2
snacimix 2013. július 30. 471 hozzászólás 829.
GG! HAJRÁ MAGYAROK!
avatar #1
RbNNNesST 2013. július 30. 5 hozzászólás 11437.
Jo lenne ez a Rolcsi gyerek is csak akkora pofaja van, hogy beszaras. Ha szellemileg is felnone, akkor lehet, hogy meg egyszer jo jatekos lesz belole, es nem sir mint egy furdoskurva egy egy elveszitett meccs utan.

Termeszetesen gratulalok mindenkinek - Rolcsit is beleertve - CSAK IGY TOVABB!
Chat RSS