Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Győzelemmel nyitott a válogatott!

Tájékoztató 2013. július 22. Gabu 0 hozzászólás 1578 olvasás Címkék: war

Győzelemmel nyitott a válogatott!

21:30 -s kezdéssel került sor az  első válogatott  EB fordulóra, ahol a mérkőzés a csapatkapitányok általi sorsolással kezdődött, ami a következő képpen alakult:

Talán kis meglepetésre a keződőből kimaradt mokosg, aki jó pár válogatott csatát megélt már, de az eredményt elnézve utólag, mégis csak jó döntésnek bizonyult.

{#hu}Pezzy [2-2] - [3-3] {#tr}Dozturk
{#hu}Gabu [2-0] - [2-3] {#tr}Riv9
{#hu}Roland [5-3] - [0-1] {#tr}Yunu5HD
{#hu}Rolcsi [2-0] - [2-2] {#tr}Hqmi61
{#hu}Redwing [7-1] - [1-0] {#tr}LeaTi

Magyarország 13 : 7 Törökország

A válogatott 5on5 warok, a magyar klánligához hasonló rendszerben zajlanak le, ahol a játékosok külön 1on1 meccseket játszanak. A győzelem 2 pontot, a döntetlen 1-t, a vereség 0 pontot jelent. Így egy játékos maximum a 2 meccséből 4 pontot hozhat, azaz 5*4, maximálisan 20 pont oszlik meg a csapatok között. 

A mérkőzés embere egyértelműen {#hu}Redwing lett, aki oda vissza verte a {#tr} Leatit -t így elhozva a maximálisan megszerezhető 4 pontot. Ezután {#hu}Rolcsi volt az aki 3 pontot szerzett, az ellen a {#tr} Hqmi61 ellen, aki ellen aki a 900 fős EU ranglistán, jelenleg is a top20 között tanyázik.  {#hu}Pezzy két döntetllenel , illetve {#hu}Roland és jómagam 2 ponttal zártunk, ami végül 13:7-s győzelemhez vezetett. Meglepetésre a törökök egyik legjobb játékosa {#tr}WolborQ nem szerepelt a kezdőben, lehetséges egy kicsit lenéztek minket.

Ezzel a győzelemmel a törökök kiestek a csoportból, mi pedig jövőhéten címvédő {#pl}Lengyelország válogatottjával fogunk megmérkőzni a csoport elsőségért. Amennyiben győzni tudunk a C csoportból nagy valószínűséggel {#es}Spanyolországot, vagy {#pt}Portugáliát fogjuk kapni, ugyanis a Románok egyértelmű esélyesei annak a csoportnak...bár ez a FIFA13 és az biztos hogy papírforma nem létezik:)

Csoportkör jelenlegi állása -

A lengyelek elleni mérkőzésre Vasárnap 21:00 -s kezdéssel kerül sor. Az előző alkalommal is jó páran figyelték a mérkőzéseket, így továbbra is adott a lehetőség a közösségi chaten való szurkolásra, illetve bárki kapcsolatba léphet a válogatott tagokkal, ha felcsatlakozik. Hajrá Magyarország!

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS