Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Magyarország vs Törökország

Scene hírek 2013. július 22. Gabu 0 hozzászólás 2205 olvasás Címkék: war

Magyarország vs Törökország

Megtörtént a sorsolás , Lengyelországgal és Törökországgal kerültünk össze egy 3 fős csoportba. Elsőként a török válogatottal fogunk megmérkőzni Vasárnap 20:00 -s kezdéssel. Aki esetleg nem tudná, ezek nem 5on5 profi klub összecsapások, hanem a játékosokat külön 1vs1 módban sorsolják össze és egy külön pontrendszerben számítják a mérkőzéseket.

- Egy válogatott war menete -

Esélylatolgatás: Ugyan nincsenek pontos információnk a török e-Sport jelenlegi  helyzetéről, azért jó pár olyan játékosuk van akik, ha nem is meghatározó egyéniségei az európai szcénának évek óta szponzorált fifa játékosok . Gondolok itt {#tr}Riv9 -re, aki már Zotac 100EUR-s kupát is nyert  és {#tr}WolborQ - ra , akik mindenképp alapemberei lehetnek a vasárnapi kezdőnek.  Ha ránézünk a válogatottjuk adatlapjára nagyjából az összes játékosuk a Team Turquality-ből van , ami Törökország egyik legnépszerűbb esport csapata. Említésre méltó még {#tr}Dozturk és {#tr}Hqmi61 akik az előző alkalommal is szerepeltek a kezdőben, amikor 13:7-s vereséget szenvedtünk. Ez a tény és az, hogy ők már lejátszották a lengyelekkel a mérkőzésüket(14:6-os vereséget szenvedve) , ami mindenképp egy tisztes helytállásnak volt mondható.

- Török válogatott ESL adatlapja -

Azonban ha megnézzük magát a jelenlegi török szekciót láthatjuk, hogy nagyjából kihalt.  Kb 5-en vannak saját hazájuknak fenntartott bajnokságában, abszolút 0 aktivitással . Ahogyan észrevettük ezek a játékosok jó ideig inaktívak voltak, és most az EB behírdetése után nem sokkal kezdtek el újra komolyabban gyakorolni. És ez az a pont ami eldöntheti javunkra a mérkőzést. 

Ugyanis a magyar szekció jelenleg is aranykorát éli a sok kupával, bajnoksággal és ugyan hamarosan itt a fifa14 remek évek zártunk a 13-al. Ennek köszönhetően a válogatott játékosai is rendkívül tehetségesek és ami a legfontosabb, hogy folyamatosan egész évbe aktívak voltak a játékkal, ellentétben a török válogatottal. Nehéz dolga lesz a kapitánynak, {#hu}Redwingnek , hiszen nagyjából a {#hu}Pezzy, {#hu}HGabor  {#hu}Mokosg {#hu}Realmarci  {#hu}Rolcsi {#hu}Domitomi {#hu}Roland {#hu}Bali {#hu}Gabu {#hu}Trevy felállásból bárki bekerülhet a kezdő ötösbe.  Kritikus pontja lesz a warnak, hogy vajon sikerül-e eltalálni azt az 5 éppen legjobb formában lévő játékost akik győzelemre vezethetik a csapatot. 

- Magyar  válogatott ESL adatlapja -

A mérkőzéseken ugyan stream nem valószínű hogy lesz de a war hivatalos irc szobájába mindenképp követhetőek lesznek az eredmények. Ezzel kapcsolatban a hivatalos magyar szobában, a #fifa.hu -n érdeklődhettek. Aki egy kicsit szívügyének érzi, hogy szurkoljon csatlakozzon fel 21:00 kor , ahol megtudhatja a hivatalos mérkőzés szobát. Hajrá Magyarország!

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS