Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Ismét vár a válogatott! - Folyamatos frissítés alatt -

Tájékoztató 2013. július 22. Gabu 0 hozzászólás 1693 olvasás Címkék: war

A válogatott számára végetért az első National World Challenge, így alkalom adódik egy kis vérfrissítésre. Aki esetleg nem tudná, a válogatott 5.helyen végzett az Európa-bajnokságon, ami egy abszolút reális eredménynek mondható tekintve, hogy közösségünk mennyire fiatal a többi országhoz képest. Úgy gondoljuk, hogy ezen az eredményen bőven tudunk még javítani és vannak olyan játékosok akik tudnák erősíteni a keretet.

National World Challenge - Ágrajz

Öt játékos fog kikerülni a keretből névszerint {#hu}cscsvasas{#hu}bobibubi {#hu}urbanszki13 {#hu}Rolcsi106 és {#hu}UVBLR , akik természetesen ugyanúgy elindulhatnak a selejtezőkön és bebizonyíthatják, hogy hibás volt ez a döntés.  A selejtező ezúttal is többlépcsős lesz, annak érdekében, hogy tényleg azok jussanak be akik a legjobb formába vannak.

1. Selejtezős szakasz: 2 kupa lesz lebonyolítva, ahol a cél, hogy bejussatok a legjobb 4- be. A következő csoportkörös szakaszba 8 játékos fog továbblépni.
2. Csoportkörös szakasz: Két db 4 fős csoportra lesznek osztva a bejutók, ahol a csoportelsők automatikusan bejutnak, a csoport 2. és 3. ok pedig keresztbe játszanak egymással, a csoport 4.-ek kiesnek.
3. Meghívás: Ha kiszámoljátok ez így 4 bejutott játékos. Az 5. hely a kapitány által, meghívásos alapon fog eldőlni, ahol szempont lesz az aktivitás, nemzetközi eredmény, magyar eredmények és a pénzdíjas ligákon való részvétel. Várunk szeretettel mindenkit a kupákon, aminek részleteit a következő cikkben olvashatjátok.

29 játékos gondolta úgy, hogy ad egy esélyt magának a szerda esti kupán, annak érdekében , hogy bekerüljön a válogatottba. Ugyanaz aktuális ladder TOP4-t külön ágra tettük, így is az ágrajznak köszönhetően már az elején igen komoly meccsek voltak. A felsőágról az egyik bejutó - a legutóbbi pénzdíjas MMC győztese -  t  {#hu}Milka lett , illetve a másik helyet az ex válogatott, rutinos rókának számító {#hu}Mokosg szerezte meg. Az alsó ágról {#hu}Gagu_style és {#hu}HGabor jutott be. Annyi biztos, hogy ez már önmagában erős mezőny, nem lesz könnyű dolga annak a 4 játékosnak sem akik vasárnap este fognak csatlakozni hozzájuk a csoportkörös szakaszban.
- 1. selejtező ágrajza -

A 2. kupa az elsőhöz hasonló rendszerben lesz megtartva, Vasárnap 20:00 -s kezdéssel. Kedden pedig már kezdődik is a csoportkör. Aki szeretne nevezni, az az alábbi linken megtekintheti a kupa részleteit. Sok szerencsét mindenkinek!

Vasárnap(05.12) kialakult a top8-s mezőny akik kvalifikálták magukat a csoportkörös szakaszba. A 2. kupán a jelentkezett 32 játékosból a Check-In fázis után 27-en kezdték meg a küzdelmeket. Várható volt, hogy a scene apraja-nagyja megpróbálja kihasználni a lehetőséget a bejutásra ennek megfelelően remek küzdelmek alakultak ki, már az elején is. A felsőágról a Club of Legends játékosa {#hu}Trevy és a jelenleg a Dream Team of Hungary gárdáját erősítő {#hu}Tommax az alsóágról pedig két WotB-s {#hu}Bali és {#hu}FUTURE jutott be. Kedden folytatódnak a küzdelmek a csoportkörös szakasszal.

Megkezdődtek a küzdelmek a csoportkörös szakaszban, a sorsolás után, a B csoportban, már ki is alakult az első biztos bejutó {#hu}Trevy személyében. Az "A" csoport még le van maradva a meccsek tekintetében a másik oldalon {#hu}HGabor és {#hu}Milka várja, a rájátszást.Kialakult a végső sorrend, ugyanis az A csoport végeredményei alapján {#hu}Bali jutott be első helyen, így a rájátszásban a 2. helyen végző utólag bekerült {#hu}Rolcsi106 fogadta a B csoport 3. helyezett {#hu}Milka-t, ahonnan előbbi került ki győztesen. A másik párosítás egy igen színvonalas mérkőzést hozott a visszatérő {#hu}Mokosg fogadta a mostanában remek teljesítményt nyujtó {#hu}HGabor-t, ahol ezúttal a rutin és az évek jelentették azt a pluszt, ami a győzelemhez kellet. Ezek alapján a selejtezőkből bejutott 4 játékos:
{#hu}Bali(1.helyezettként)
{#hu}Trevy(1.helyezettként)
Az 5. helyet a válogatott kapitánya, meghívás alapján fogja eldönteni ahol szempont lesz az aktivitás a  nemzetközi és magyar ladderekben betöltött pozíció illetve a bekerülő játékosnak a játékhoz és a közösséghez való hozzáállása.

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS