Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

mIRC(Program vs Webchat)

Patch notes 2013. március 4. Gabu 0 hozzászólás 2615 olvasás

Ahogyan azt már említettük korábbi cikkeinkben az ellenfélkeresés szempontjából kulcsfontosságú az, hogy mIRC-n elérhetőek legyetek. Minél többen vagytok elérhetőek egyszerre a #fifa.hu szobában, annál hamarabb találtok magatok között ellenfelet.

A feljutásnak mIRC-re két módja van, mindkét módnak megvan az előnye és a hátránya, a ti döntésetek, hogy melyiket használjátok, mert a végeredmény ugyanaz.

1. A WebIRC használata

Gyakorlatilag ez a mIRC böngészőn keresztüli használata. Pozitívuma az, hogy nem kell bajlódni a beállításokkal(szerverbeállítás,szoba beállítás stb.) hanem a nicknevet beírva azonnal felhoz titeket a megfelelő szobába. Mivel böngészőn keresztül megy így annak folyamatosan futnia kell a meccs alatt, ami akár teljesen elronthatja a kapcsolat minőségét akár nagyon durva laggokat is észlelhettek emiatt. Így mindig fel/le kell csatlakozni, minden egyes meccs között.

A program használatát rövid távon ajánljuk, ha épp nem vagy még tájékozott a mIRC program beállításával, de gyorsan felszeretnél jönni és kérdezni, illetve kupák(magyar kupákon kötelező a mIRC jelenlét) előtti feljövetelre. A webchat elérhető ha legörgetitek a a főoldalt és ott a bannerra kattintva azonnal felhoz titeket.

Csatlakozás a magyar FIFA közösséghez

2. A mIRC program használata

A program használata faék egyszerűségű, viszont a webchattel ellentétben egy-két beállításra van szükség, hogy feltudj csatlakozni a megfelelő szobába. Hatalmas előnye, hogy folyamatosan futhat meccs alatt és semmilyen szinten nem befolyásolja az internethasználatot, így nem kell minden meccs előtt lelépni/feljönni.

Széleskörűbb funkciói vannak, mint a webchatnek(Pl.: automatikus csatlakozás a szobákba), de főleg a sávszélesség használat miatt, jobban ajánljuk ezt  a formáját az IRC-nek.

mIRC program letöltés + leírás


 

 

3. Összegzés

Így vagy úgy, de muszáj lesz minden olyan fifásnak megtanulnia a mIRC használatát aki szeretne valamit elérni a játékkal, mi ehhez minden útmutatót illetve lehetőséget vázolunk, nektek csak élni kell vele. Európai szinten teljesen rutinszerűvé vált a program használata, ha csatlakoztok a #esl.fifa szobába láthatjátok szinte másodpercenként hirdet valaki új meccset, valamelyik ESL-s nemzetközi versenyre.

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Chat RSS