Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

pezzy 

pezzy

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Vámos István
24
férfi
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

FIFA 14 Ultimate Team /Statisztikák/ 2013. október 26. pezzy 0 hozzászólás 9158 olvasás

Elkezdtem játszogatni az Ultimate Team-el és szeretném veletek megosztani a statisztikáim, nyitásaim. Lesz olyan is majd, hogy 1-1 meccset kiemelve részletesen leírok mindent. (Statisztika, ellenfél csapata, játékstílusa stb.. )

Első leírásomba az eddig elért eredményeimet és csapatomat fogom bemutatni. (Hozzá kell tennem, hogy ez az első év, ahol komolyabban veszem ezen részét a játéknak. Tavaly is elkzedtem, ahol kapott csapatom volt, de hamar meguntam és inkább oda adtam eggyik játékostársamnak. ) Jelenleg a 6. osztályban járok, ahol még nem igen találkoztam nehéz ellenfelekkel. Eddigi 5 osztályomat sikerült bajnokként befejeznem.

Amint látjátok eddig szépen megy a játék, és megtudom valósítani, amit szeretnék. A játékom alapköve a labdatartás, ami a %-ot nézve elég jól is megy. Szerencsére sok gólt is tudok rúgni, és Hart-nak köszönhetően keveset is kapok! :)

A 33 meccset játszottam eddig a bajnokságban 26W 5D 2L.Elsőnek 4-2-3-1-el kezdtem az Ultimate Team-et, de hamar rá kellett jönnöm, hogy az nem az igazi. Így kisebb alakításba került, de átváltottam 4-1-2-1-2-re, amit a képen látni is fogtok.

Amint látjátok igen szép kis csapatot hoztam össze, ami kizárólag annak köszönhető, hogy az első nyitásom Willian volt, akit ha jól emlékszem 40 ezer cointért tudtam eladni. Ez még nagyon kevés lett volna ehez a csapathoz, de szerencsémre nyitottam egy Fekete D.Alabat, akit 150 ezer cointért adtam el, és így sikerült összehoznom ezt a csapatot.

Az elsődleges tervem megszerezni Yaya Tourét, mert Ramirest egy picit gyengének érzem. A másik fontos lépés, hogy egy komolyabb csatárt is tudjak venni, mert Ba nem a legjobb.. :D Rémy-vel szoktam támadni, mert ő gyors, jó fejel és szépen fejezi be a helyzetket. De a fő célom (gondolom ezzel nem lepek meg senkit) Agüero.
Bár ez a kép pont a szöges ellentetje annak amit írtam, hisz jól látható, hogy Ba szépen termeli a góljaimat. A 71 gólomból 30-at ő szerzet, ami nagyon szép teljesítmény, és hozzá kell tenni, hogy közreműködésben is nagyon remek. De egy panaszom nem lehet se Rémy-re, és Soldado-ra sem. Mind a 2-en nagyon szép ütemben termelik a gólokat, és hasznára vannak a csapatomnak.

Hamarosan jövök egy újabb cikkel, ahol a pack nyitásokat fogom részletezni. Remélem csupa olyan képeket tudok hozni, ahol Ronaldokat és Messiket nyitottam :DD

Azt az egész ötletet Gabu adta, és jobban belegondolva, így még játszani is több kedvem lesz. Remélem egy két embert érdekelni fog. :)

Akinek tetszik és felkeltette az érdeklődését az kövesse a facebook oldalam: wIwPEZZY

Thx all!


Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.