Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Gabu 

Gabu

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Tóta Gábor
26
férfi
Budapest
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://www.esl.eu/hu/fifa14
E-mail cím: nem publikus
MSN:

ESL.HU 1vs1 vs Murciprox 2013. október 16. Gabu 0 hozzászólás 10749 olvasás

Egy késő esti ESL meccs beszámolója...

Mai napon sor került a 4. ESL.HU FIFA14 mérkőzésemre...Ellenfelem Murciprox nevű játékos volt, aki a ranglistán nagyjából 970 ponton állt a mérkőzés pillanatában.

A meccs elég nehézkesen indult, nagyjából 30 percig bírta az offenzívát, aztán sikerült megtörnöm. A mérkőzést végül magabiztosan 6-1 re megnyertem, leginkább Ronaldo parádézott. Eddigi tapasztalataim szerint, ugyan a Bayern nagyon erős a Reállal megy nekem a legjobban. Mondom ezt úgy hogy igazán komoly ellenfelek ellen még nem játszottam. Ez is egy Reál vs Reál mérkőzés volt, ami eddig is nagyon népszerű volt az ESL-s közegben, hiszen a játékosok mindig a legjobb csapatot választják a győzelem reményében.

Egy remek gólt sikerült szereznem, amit sikerült eszméletlen amatőr módon felvennem. Az elején az még véletlenül sem lagg, csak próbáltam szakadozva felvenni, hát így sikerült :D Van még mit tanulni ezen a téren is bőven, de a jövőben komolyabb terveim vannak ezzel kapcsolatban, így jó előszobája lesz ez a kis gólfelvevősdi és ti is legalább kaptok egy kis ingame anyagot.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=sbVOZEwjJbs[/video]

Nah..nagyjából 10 perc után sikerült rájönni hogy kell bevágni a videót, most megcsodálhatjátok videófelvevő képességemet :D A gól azonban szép és tanulságos, hogy lehet kapott gól után egyből középkezdésből meglepően gyorsan helyzetbejutni. Ellenfelem nem figyelt rá így könnyedén kivitelezhettem.

Jelenleg 9. vagyok a tabellán, hosszú az út az első helyig szóval lesz miről írni az biztos:)


Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.